![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
nie podobają mi się. już najładniejsza z nich jest chyba rosse, albo cassie
![]() ale to zależy od gustu ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
tylko Keira mi sie podoba...ale, cwicz to bedziesz robila pieeeekne simki
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Asaki ma trochę "żabowatą" (bez urazy) twarz
![]() Carrie-baaaardzo młodzieżowo i super xD Keira-taka...dziwna ale to zależy od gustu ![]() Lena-To ostatnie foto mnie rozbroiło xD Ale zbyt poważna ![]() Mandy-no kurde druga Victori Beckham xD Taka....sucha? (nie iem jak to ująć) ![]() Ogólnie nie przypadły i do gustu ^^ |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Strona pierwsza Asaki-ładny strój i włosy. A tak to... ma brzydkie policzki i duuuży brzydki uśmiech. 4/10 Carrie- ładny strój i wlosy. Nie podoba mi sie jej twarz, ma wyłupiaste oczy. I przeokropny nos. 3/10 Keira-ładne włosy. Brzydki strój, nos, usta, policzki. Oczy mogą być. 4/10 Lena-ladny strój, fajne ostatnie zdjęcie. Włosy troche nie fajne. Nos mi sie nie podoba. 5/10 Mandy-okropna fryzura, okropne ubrania, twarz tez okropna. 1/10 Strona druga Rose-Podoba mi się. 9/10 Cassie-ładne oczy. Brzydkie włosy, nos, usta, policzki. 4/10 Shania-za długi nos. Gdyby nie to byłaby naprawde bardzo ładna. 7/10 Jennifer-śliczne wlosy i śliczne oczy. Usta mi się nie podobają. 8/10 Victoria-okropna 0/10 Mam nadzieje ze Cie nie uraziłam. Ogólna ocena to 45/100. Nie za wiele, ale własciwie to własnie tak podobały mi sie Twoje simki. Mam nadzieje ze będzie wiecej i bede mogła dac wyższe oceny ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
a nie możesz dawać zdjęć takich na które nie trzeba naciskać?
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
nicole - skoro nie dała, to chyba nie potrafi, a ty przestań się czepiać wszystkiego ;/
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Rose ma zbyt trójkątną twarz i za wąskie usta ale ma w sobie to coś! 7,8/10
Cassie jest ładna, tylko na drugim zdjęciu zrobiła dziwną minę ![]() Jennifer też jest ładna, taka naturalna tylko kąciki ust za wysoko, no i może jeszcze fryzura ale i tak 8/10 Shania mi się nie podoba ale jest lepsza od tej ostatniej, ma za nisko usta i przede wszystkim nos, jak na murzynkę przystało powinna mieć grubsze brwi 4/10 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ładne ale nie wszystkie
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Simki na pierwszej stronie sa ochydne
![]() ![]() ![]() ![]() Simki na drugiej już owiele ładniejsze!(tylko ta ostatnia mi się szczególnie nie podoba ![]() Za człą kolekcje dostajesz odemnie....7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|