Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.10.2008, 12:55   #1
Milou
Guest

Domyślnie Odp: *Zagubione*Serca*

Hej! Wieelki dzięki za te długie kom.! Ale po kolei, powiem tylko na temat Waszych uwag:

Atlantis. Jeżeli chodzi o zwrot "ja i Twoja mama Mary" to chodziło mi tu oto, że w momencie kiedy powiedział ten Jerry "Twoja mama Mary", to on się zwrócił do tej dziewczyny (Mary). Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam, nie wiem jak to powiedzieć, w każdym razie mówiąc to zwrócił się do stojącej obok Mary. Jeśli chodzi o ocenkę, to jestem bardzo zadowolona, wręcz "jestem w niebie". Dzięki i pozdrawiam.

Liv. Opisy, postaram się w następnym odcinku dodać tego więcej. Aha i rzecz jasna ubrania... Następnie jeśli chodzi o słowa grzecznościowe w tym przypadku np. Wam, to oczywiście jakbym coś pisała np. list to tak z dużej litery, ale tu nie myślałam, że tak ma być. Przecież jak mówi wam to nie słychać, czy z dużej litery, czy nie. Ale okk. Najwyżej w next odc. to poprawię.

ptasie mleczko. Dzięki za pochwałę, wnętrza robię tak jak mi się podoba więc nie wiem jak tam... Następnie z tym ożenić, czy pobrać to faktycznie raczej pobrać, pytałam się jeszcze mamy i kol. i faktiko jest pobrać. Dzięki za kom.

anka50925. Bardzo i wielkie dzięki za kom. Pozdrawiam serdecznie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.10.2008, 20:37   #2
Martusiak
Guest

Domyślnie Odp: *Zagubione*Serca*

Cytat:
Napisał a$$iulka23 Zobacz post
Jeżeli chodzi o zwrot "ja i Twoja mama Mary" to chodziło mi tu oto, że w momencie kiedy powiedział ten Jerry "Twoja mama Mary", to on się zwrócił do tej dziewczyny (Mary). Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam, nie wiem jak to powiedzieć, w każdym razie mówiąc to zwrócił się do stojącej obok Mary.
Tak więc powinno być "Ja i twoja mama - tu skinał głową wskazując na Mary" czy coś takiego. Bo "Ja i twoja mama, Mary" brzmi jakby mówił tu o mamie, która ma na imię Mary, a tak nie jest xD

Odcinek jest spoko, ale czuję, ze wiem, co się dalej wydarzy... No,a le noie zdradzę mojeje słodkiej tajemnicy ^^

Musze przyznać, że coraz bardziej mi się podoba Narazie ocenka to 8,5/10 - jest już bardzo, bardzo dobrze
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania