![]() |
#41 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Eeee... Science fiction?!
![]() Poza tym, za krótko. Niby akcja fajnie rozłożona na odcinek, ale brakuje czegoś. Sama z resztą uważasz, że odcinek Ci nie wyszedł. Po części musze sie jednak z Tobą zgodzić. Fabuła- hmmm... Nie przepadam za opowiadaniami zbyt nierealistycznościowymi. Twoje schodzi na takie tory... W ogóle, coś ostatnio trochę tego typu historyjek zebrało się tutaj. No cóż... Znacznie wolałabym, żeby było więcej opowiadań w stylu "true life", no ale to nie ode mnie zależy. Nie wiem, co tam dla nas przygotowałaś, ale miejmy nadzieję, że jeśli ma to już koniecznie być powiązane z magią, to przynajmniej z nutką realizmu. 7/10 Aaa... To jak ta matka nagrała się na pocztę głosową... Trochę nienaturalnie to wygląda. Tak na zabój być zakochaną we własnej córce? Jak żyję, nie spotkałam się nigdy z takim przypadkiem :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 15
|
![]()
Faktycznie, odcinek nie za bardzo Ci wyszedł,ale nie z powodu tekstu tylko pod względem logiki. Przecież na pewno musieli dzwonić już wcześniej na jeje kome, skoro minęły już 4 dni, a nagle Cameron odkrywa, że może by zadzwoniła. W desperacji poim zdaniem to przychodzi jako pierwsze- nawiązanie konaktu z zaginionym. No i te poszukiwania policji- co, oni nie mają psów, że zaginieni mogą chować się za drzewami a zaginieni lezą dalej? Coś nie tak. Po za tym, nie da się kłocić w takim niewiarygodnym momencie. Chyba bardziej dwiwiliby się zjawisku i nie zawracaliby sobie dupy sprzeczką.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
No hej! Niestety muszę zgodzić się z innymi opiniami ten odcinek jest najgorszy ze wszystkich tych, które już napisałaś. Na pewno dlatego, że jesteś chora
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|