Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.10.2008, 17:48   #41
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: *Zagubione*Serca*

Eeee... Science fiction?!
Poza tym, za krótko. Niby akcja fajnie rozłożona na odcinek, ale brakuje czegoś.
Sama z resztą uważasz, że odcinek Ci nie wyszedł. Po części musze sie jednak z Tobą zgodzić.
Fabuła- hmmm... Nie przepadam za opowiadaniami zbyt nierealistycznościowymi. Twoje schodzi na takie tory... W ogóle, coś ostatnio trochę tego typu historyjek zebrało się tutaj. No cóż... Znacznie wolałabym, żeby było więcej opowiadań w stylu "true life", no ale to nie ode mnie zależy.
Nie wiem, co tam dla nas przygotowałaś, ale miejmy nadzieję, że jeśli ma to już koniecznie być powiązane z magią, to przynajmniej z nutką realizmu.
7/10
Aaa... To jak ta matka nagrała się na pocztę głosową... Trochę nienaturalnie to wygląda. Tak na zabój być zakochaną we własnej córce? Jak żyję, nie spotkałam się nigdy z takim przypadkiem :/
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.10.2008, 18:06   #42
Gio

Reputacja: 15

Faktycznie, odcinek nie za bardzo Ci wyszedł,ale nie z powodu tekstu tylko pod względem logiki. Przecież na pewno musieli dzwonić już wcześniej na jeje kome, skoro minęły już 4 dni, a nagle Cameron odkrywa, że może by zadzwoniła. W desperacji poim zdaniem to przychodzi jako pierwsze- nawiązanie konaktu z zaginionym. No i te poszukiwania policji- co, oni nie mają psów, że zaginieni mogą chować się za drzewami a zaginieni lezą dalej? Coś nie tak. Po za tym, nie da się kłocić w takim niewiarygodnym momencie. Chyba bardziej dwiwiliby się zjawisku i nie zawracaliby sobie dupy sprzeczką. Akurat zdjęcia w tym odcinku wedłyg nie są najlepsze ze wszystkich odcinków. Szczególnie podoba mi się w tym lesie przy ognisku i jak Cameron dzwoni do Mary, z takij jakiejś fajnej perspektywy I odcinek strasznie ciekawy , (byłby, gdyby wszystko nie działo się tak szybko i jako tako było opiane a nie urywanym stękaniem) No cóż. Uwzględnie w tej ocenie zdjęcia, a nie tylko tekst i to by, no tak chyba raczej z 6.7/10? Przepraszam za te ułamkowe oceny, ale ani to siedem, ani 6.5 No! Mam nadzieję, ze wyzdrowiejesz do nastepnego odcinka Pozdrawiam
stare 19.10.2008, 18:20   #43
anka50925
Guest

No hej! Niestety muszę zgodzić się z innymi opiniami ten odcinek jest najgorszy ze wszystkich tych, które już napisałaś. Na pewno dlatego, że jesteś chora Mam nadzieję , że pozostałe będą lepsze. Daję 6.5/10
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania