![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co się stało po instalacji dodatku IKEA widziałem coś takiego:Mogłem wybrać co mnie kręci i co odrzuca.Widziałem też że nowe rozmiary parcel były.I mogłem sprawdzić co będzie dalej czyli dział zwierzęta domowe i było niedostępne co to było czy to wina aktualizacji?
po prostu wytłumaczcie mi!
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak,tak jest .czemu?
Bo tak zrobili twórcy D |
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Też tak miałem odinstaluj grę i zainstaluj ponownie the sims 2 a potem instaluj dodatki od najstarszych do najnowszych
Lista i data premier dodatków http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2166 I nawiasem mówiąc wie ktoś dlaczego nie mogę w poście nic zmienić dodawać hiperłączy itp. po prostu klikam i nic ? i nie dawaj nazwy tematu o co chodzi tylko bardziej konkretna nazwa dotycząca twojego problemu
![]() |
#4 |
|
![]()
Mniemam, że nie masz NŻ ani żadnego z późniejszych dodatków.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emerytka
|
![]()
O ten zegar co nie chodzi, zmien nazwe tematu/regulamin dzialu.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zna ktoś kody do simsów...oprucz moveobjects on, maxmotives albo tego na kontrolowanie zwierzaków??
I sorki że nie na temat A tak apropo tesz mam dodatek IKEA i inne jak np 4 pory roku i wszystko jest normalnie...zwierzaki są wszystko jest z innych dodatków...może poprostu zainstaluj łatki?? Ostatnio edytowane przez Odyn : 26.10.2008 - 10:00 |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() boolProp controlPets on - kod na kontrolowanie zwierzaków, żeby nie było offa. Czasem zamiast "on" działa "true". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|