|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Za plus na pewno mogę uznać ładną kolorystykę budynku i ciekawie zaprojektowane i rozmieszczone loggie. Sama bryła natomiast nie jest w żadnym stopniu nowa, ani tym bardziej świeża i moim zdaniem nie wprowadza żadnych rewolucji do działu z naszymi projektami. Taki sobie blok, jakich pełno na wielu osiedlach w całej Polsce. Wydaje mi się również, że skoro nie budujesz z myślą o Simach, tylko starasz się nadać realizmu swoim projektom to jednak powinieneś korzystać z kodów. Gra standardowo ma spore ograniczenia w kwestii budowania i widać je od razu na zdjęciach - wszystko ustawione idealnie równo, symetrycznie i nudno (nie licząc okna nad wejściem do budynku, które buntowniczo usadowiło się po lewej stronie, burząc w ten sposób Harmonię Dzieła). We wnętrzach rażą klaustrofobiczne korytarze, a w otoczeniu pustka i "zimna" aura. Szkoda, że wnętrza nie są umeblowane, bo tak naprawdę to niewiele jest do podziwiania. Projektowi brak charakteru i tego "czegoś" przyciągającego zainteresowanie. Niby nowoczesna bryła, ale otoczona betonowym murem i klockowatym żywopłotem, do tego garaże w zupełnie innym stylu architektonicznym i ta pseudo-altanka ze szklanym dachem... Piszesz, że masz 30 GB dodatków (chociaż szczerze wątpię, żeby gra tyle "udźwignęła")- może warto by było z nich skorzystać i dopracować parcelę, chociażby z zewnątrz? Ostatnio edytowane przez haughton : 02.11.2008 - 01:23 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do budynku to mam identyczne zdanie jak haughton, no ale bryła rzeczywiście wyszła realistyczna, nie podoba mi się ogród zewnątrz. Nie wiem skąd masz 30 GB dodatków ale tego nie okazujesz, chociażby przez sztuczne, maxisowe krzewy. |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|