![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jedno Ci muszę przyznać - nie straszy, jak Twoje budynki mieszkalne...
Tutaj przynajmniej widać, że choć trochę wysiłku włożyłeś ![]() Za to dodatkowy punkt... Reszta... 1. Pomysł to nic nowego. 2. Las? To mogłoby być parkiem, ale ponieważ: 3. Toalety są fatalne pod względem rozmieszczenia... właściwie zajmują większość parceli, więc może nie las, ale toalety publiczne w miłym otoczeniu? ![]() 4. Kolor trawy po raz kolejny strasznie odcina się od otoczenia... straszny błąd... kiepsko to wygląda z widoku otoczenia, a jeszcze gorzej na zdjęciach... 5. Jeżeli to miałby być park, to jakoś, jakoś... ale do pięć drzew w lesie to trochę za mało... 6. Pozatym ogrodzone ścieżki? W LESIE?! Może się powstrzymam od oceny liczbowej, bo jako las to jest fatalnie ![]() Chyba, że zmienisz nazwę na PARK, wtedy za staranność wykonania 5/10 ![]() Aha - sprawdzałam czcionkę - (FONT=Courier New) tylko nawiasy kwadratowe. Pozdarwiam... Aha, ale przytulne (oprócz toalet) to to nawet jest ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 04.01.2009 - 14:29 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Za bardzo poukładane i dokładne, trochę zbyt szaro. Moja ocena to 8/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki Bjork
Za ocenę i za czcionkę ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
|
![]()
Legolas nadal w nadal nazwie tematu są Lasy... o/10
![]() Ale mój avatar zostaw w spokoju, OK? ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
A co ja robię z twoim avem??
![]() Musze napisać do moda żeby zmienili ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Parcela jak każda inna publiczna
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
|
![]()
Wiesz, co Legolasie jest fajne?
Że stałam się inspiracją dla Ciebie... Ale w nazwie tematu cały czas lasy ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Pisałem do moderatorów i nic
![]() A to jest zbudowane z myślą o bjork bo z tego co wiem lubi takie lasy itp. |
![]() |
#19 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Po drugie, to żartowałam z tą zmianą nazwy tematu ![]() No przecież pisałam, że jak dla mnie to nie przypomina lasu... Ale możemy uznać, że ten Park jest na Osiedlu "Przytulne Lasy" ![]() I teraz jest spox ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jak dla mnie to nic specjalnego kilka chaotycznie rozmieszczonych drzew i krzaków tak bardziej robione na szybko .
I ten toaleta dosyć spora i w nie zbyt ładnych barwach . Nawet jeśli patrzyłeś na funkcjonalność a nie na wygląd to tak kiepsko bo jedynie co simy mogą zrobić i iść do kibelka i coś zjeść a to trochę za mało . Ocena 4\10 Powiem to co mówię wszystkim początkującym architektom podpatrz prace innych użytkowników a skoro widzę że gustujesz w maxisie to spójrz na prace Bjork albo marian vibratoria i haughton tyle że oni to bardziej budują głównie z dodatkami z Neta . Pozdrawiam .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 06.11.2008 - 16:54 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|