|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek? | |||
Tak, jest super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 32.56% |
Hmmm, nie jest idealny, ale ciekawy |
20 | 46.51% |
Ładny, ale musisz się jeszcze trochę poduczyć |
8 | 18.60% |
Fuj! Niech modzi usuną ten temat. |
1 | 2.33% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałabym wam przedstawić mój pierwszy dom na tym forum, być może wam się spodoba. Pracowałam nad nim tydzień. Dom przeznaczony jest dla młodego małżeństwa, które chciałoby oderwać się od szalonego życia w mieście, dlatego domek umieściłam na przedmieściach Sim City. Zapraszam do oglądania.
Na początku pokażę zdjęcie bryły: ![]() A teraz zapraszam do przedpokoju, gdzie są schody na następne piętro i drzwi do innych pomieszczeń: ![]() ![]() Następnym pomieszczeniem jest jasna, dość przestronna kuchnia: ![]() ![]() ![]() Z kuchni prowadzi łuk do jadalni: ![]() A tu już jadalnia: ![]() Następnym pomieszczeniem jest spory salon w czerwonych barwach: ![]() ![]() Ostatnim miejscem na parterze jest łazienka: ![]() ![]() Teraz zapraszam na piętro, a właściwie do przedpokoju: ![]() Jedną z dwóch sypialni na tym piętrze jest sypialnia gości: ![]() ![]() ![]() Jest też jeszcze jedna łazienka: ![]() ![]() ![]() Ostatnim pomieszczeniem jest sypialnia gospodarzy domu, statałam się zrobić ją w nowoczesnym stylu: ![]() ![]() ![]() W sypialni są również drzwi prowadzące na mały balkonik: ![]() Teraz zapraszam do ogrodu: ![]() ![]() Gdzie znajduje się mała altanka porośnięta bluszczem, służy głównie do miejsca jedzenia śniadania w ciepłe dni i picia herbaty: ![]() ![]() Rzuty: Parter: ![]() Piętro: ![]() Dziękuję za poświęcenie mi tych kilka minut ![]() PS: Powinny być jeszcze zdjęcia gabinetu, ale zapomniałam zrobić, strasznie przepraszam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
No to ja zacznę
![]() Jak na pierwszy domek to całkiem,całkiem ![]() Bardzo ładny wystrój, podobają mi się kolory użyte. Śliczny ogródek ![]() Jedyne co mi się nie podoba to bryła... Ogólnie ładny i mogę dać Ci 9/10 widać,że się napracowałaś... PS trening czyni mistrza! ![]()
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 13.11.2008 - 14:26 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dziękuję niepokorna za ocenę, ale gdzie ty widzisz OGÓRKA?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak na pierwszy domek, jest świetnie!
Nie podoba mi się tylko zewnętrzny domku. Mogłyby być inne okna bardziej równomiernie rozmieszczone, dach bardziej spłaszczony, a i trawa mogłaby być bardziej zielona ![]() A i pomyśl: nie wkurzałoby Cię to, że musiałabyś przejść pół ogrodu tylko po to, by zjeść śniadanie? (chodzi mi o altankę) Reszta fajna, chociaż najmniej podoba mi się sypialnia gospodarzy. 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
oj, miało być ogródek
![]() <zjadła z głodu "d"> ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Może chciała napisać ogródek xD Ja też nie widzę tam żadnego ogórka. Podoba mi się 10/10
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No proszę Zelkam, Zelkam...
Bardzo ciekawa prezentacja ![]() Co prawda trochę ją psuje ta bryła i niektóre meble z neta mi się nie podobają, ale ogólnie to tak po pierwszym spojrzeniu super. A szczególnie OGÓREK bardzo ładnie Ci wyszedł ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bryla nie zachwyca, ale srodek calkiem fajny, przytulny... podoba mi sie sypialnia gosci i sypialnia gospodarzy domu i altanka. tylko z tych zdjec troszke malo widac, moglas dac rzuty. dalabym moze 8,5/10 cwicz dalej ;D
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Rzuty zrobiłam, tylk trochę male, a co o brył, nie umiem robić ładnych Może dacie mi jakieś rady?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Baaardzo mi się podoba. Gdybym ja tak potrafiła <foch> Altanka jest świetna. Skąd wzięłaś bluszcz?
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|