![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej. Chciałem wam pokazać moją nową budowle.
Nie jest to typowy bazar ,ma tylko taką nazwę ![]() Jeśli wam się spodoba pisać a dam do pobrania. Kolorystyka dobrana z moich dwóch ulubionych kolorów.(miał być złoty ale nie ma ![]() Nazwa:Bazar Waijun ™ (ciekawostka:Waijun z Japońskiego Wolność) Typ Parceli : Publiczna Więcej działania mniej Gadania ![]() Robiłem dużo zdjęć więc może jakiegoś zabraknąć ![]() Tak tak wiem fotograf ze mnie nie najlepszy ![]() Jeśli chcesz tylko napisać nie umiesz budować lub Nie podoba mi się i bez oceny to nie pisz wcale. Koniec. Zapraszam do Ocenienia. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
taki nijaki no nie ma nic fajnego sorka
|
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
To chyba twoja najlepsza budowla ale jest jeszcze parę niedociągnięć. Na zewnątrz te ławki są okropnie rozstawione i ten chodnik jest byle jak położony. Te budyneczki to takie pudełeczka jakby. Powinieneś dodać miejsce gdzie można coś przegryść. Te 'domki' mają zawysokie dachy. W toalecie damskiej nie najlepiej wyglądają niebieskie kibelki. Ogólnie może być. 6/10 na zachęte!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dominic jest takie miejsce ,ale nie ma go na zdjęciu.
jak znajdę będę edytować bo daje domy na dwa fora. |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
po pierwsze ten bazar jest jakoś uderzająco podobny do bazaru Bjork . Jak już ktoś zauważył dachy są trochę za wysokie i z zewnątrz nie jest to najlepiej zagospodarowane. W środku również poszczególne elementy się ze sobą gryzą, no i nie podoba mi się szczegolnie dyskoteka. Ja wiem, że to dyskoteka, ale jakoś za kolorowo tam. Chyba za dużo tego parkietu dałeś.
#6 |
Guest
|
![]()
avenly Coś napisałem!
Nie oceniasz nie pisz lepiej. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Parkiet zbyt duży... Najbardziej podoba mi się spożywczak ![]() 6,5/10 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Avenly, dziękuję za napisanie tego. Wyręczyłaś mnie
![]() Właśnie... Jest tak pusto... nie wspominam już o kolorach, dachu i wolnej przestrzeni, którą można było zaaranżować w masę ciekawych rzeczy! Jakieś boisko, restauracja, kawiarnia, ogród, którego tutaj brakuje... Cienko, cienko. 3/10 Ale ona Cię oceniła. To chyba Ty nie możesz znieść krytyki. Nie podała oceny liczbowej tylko słowną. No to chyba coś tu nie gra... edit: przepraszam, że post pod postem. Ostatnio edytowane przez Björk : 21.11.2008 - 14:24 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ludzie znosze krytyke ale chce oceny liczbowe !
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Inspiracja, inspiracją, ale wg mnie to po prostu nieudana kopia
Mogłeś się bardziej postarać - chociażby zmienić kolory ścian, dachów... cokolwiek... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|