![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo spodobały mi się prezentowane wnętrza .
Nie ma ich dużo , ale to co widać jest świetne ! Delikatna kolorystyka ścian , podłóg i mebli tworzy bardzo harmonijną całość . Osobiście uwielbiam olbrzymie ilości dekoracji i taki ogrom widzę właśnie u Ciebie . Dekoracje są tak aranżacyjnie uporządkowane , że pomimo dużej ilości nie przytłaczają wnętrz , a dodatkowo nadają pomieszczeniom bardzo realistycznego wyglądu . ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Nie wiem co w nim jest, ale robi on oszałamiający efekt. Z pozoru taki nowoczesny, ale jak sie przyjrzeć to jest tak romantycznie, jakby w ogrodowej altance (ta biel). I myslę, że dobrej jakości zdjęci robią również swoje
![]() Ocena (bez zastanowienia): 10/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dałaś trochę za mało zdjęć, ale z tego co widzę, domek jest bardzo ładny. W środku trochę za dużo napaćkane, jednak mi się to podoba, bryła też jest w końcu jakaś inna.
9/10 ale to i tak jeden z lepszych domów jakie są na tym forum =) Pozdrawiam. |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No bardzo fajny. Trochę mi ten telewizor nad kominkiem nie pasi i szkoda, że tak mało zdjęć bryły i ogrodu, bo z tych fragmentów wyobrażam sobie, że bardzo fajnie Ci wyszło
![]() No i jakieś takie porządne te dodatki z neta ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba szczególnie bryła, posiadasz bardzo fajne dodatki, ładnie dobierasz kolory.
Ocena: 10/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
duży domek, ale bryła niezbyt ciekawa, sypialnia - to coś na łóżku mi się nie podoba, salon mi sie nie podoba, bardzo dużo tam wszystkiego, łazienka może być, kuchnia też.
Bryła - 5/10 Ogród - 2/10 Wystrój - 7/10 Ocena - 4,6/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wow!!! Mi sie bardzo podoba. Wygląda bardzo realistycznie. No i masz super dodatki. Prosze napisz mi na PM adresy stron
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
bosko
naprawdee masz talent ;*** |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Śliczny.
Naprawdę Ci się udał, ja jestem nim zachwycona ![]() 10/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Przecudnie ; ]
Wszystko jak żywe ! Tylko według mnie za dużo tych kwiatów przed domem ; ] dam ci 9,9/10 (za te kwiatki;p) |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|