![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pisałem Ci to już kiedyś, ale napiszę ponownie - jesteś mistrzem w urządzaniu ogrodów. Zieleń otaczająca dom jest przepięknie skomponowana z plażą i morzem. Patrząc na początkowe fotki czuję się jak na Lazurowym Wybrzezu w okolicach St. Rafael, gdzie takich rezydencji jest mnóstwo - naprawdę wzorowo oddałeś na zdjęciach ciepły, nadmorski klimat i beztroską atmosferę. Zazdroszczę pomysłu tym bardziej, że mój ukończony już wakacyjny dom przepadł bezpowrotnie, a te fotki przypomniały mi o letnich wojażach.
![]() Nie będę ukrywał, że po "wstępnym rzucie okiem" na wnętrza zakląłem szpetnie i chciałem Cię zjechać z góry do dołu za zepsucie miłego wrażenia, które zrobił na mnie ogród. Dotarło do mnie jednak, że chodzi tu o kontrasty. Podejrzewam, że specjalnie wystrzegałeś się jasnych, ciepłych barw i efekt bardzo mi się podoba - wnętrza są nowoczesne, eleganckie i chłodne (w porównaniu z upałem panującym na zewnątrz), a jednocześnie przytulne. Wszędzie przewijają się brązy i beże, przez co całość jest spójna i miła dla oka. Najbardziej spodobał mi się główny salon i łazienka (słusznie jesteś z niej zadowolony), jak również zacienione patio z wyjściem na plażę - co ja bym dał, żeby się tam znaleźć. ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|