![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
lizak. nie chwal sie bo to nie jest miłe a jak niemarz jakiekoś konkretnego powodu to nie pisz
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żeby nie używać drastycznych słów powiem że dom jest yyy brzydki. Za ciemno, za pusto. Brak ogrodu. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
kubuss nie przesadzaj a powiec podobało by ci sie gdybum postawiła na pustynnym terenie kwiaty
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ale są rośliny pustynne, i tu nie tylko o nie chodzi. Można dać jakieś leżaki, basen itp.
Możesz równie dobrze ogród zrobić z roślin tropikalnych. Kolor terenu można też uznać w takiej sytuacji za piasek. Nędza. 1/10 Ja natomiast jestem rok starsza i buduję O WIELE lepsze domy. I przyjmuj krytykę, albo nie wystawiaj domów na forum, bo z TAKIM TALENTEM, na pewno często się z nią spotkasz. Pzdr. |
![]() |
#16 |
|
![]()
na bryle jak zwykle muszę cię zjechać choć nie chcę ^^. ona jest strasznie ponura, jakby jakieś zamczysko. kuchnia znowu prawie taka sama jak w innych domach, ciemno i jakoś tak niemiło w tych wnętrzach.
2,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bez komentarza .
![]() Ocena : 2/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Domek ciekawy ale zbyt w nim ciemno. A i w przedpokoju masz beton(lub coś podobnego).
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
O Boże!
Kompletny brak gustu, zgadzam się z Legolasem, żebyś światło włączała. 5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
a mi się nawet podoba basen bardzo ładny 7/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|