|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mnie się nie tyczy to zdanie "W takim chciałabym mieszkać", ale ok. Bryła jest w miarę ładna, chociaż bardzo pospolita i nie wyróżniająca się z tłumu. Ale za to ogród...O Boże, jak ja nie lubię czegoś takiego, kilka kwiatków w potwornych odstępach. Likwiduje całą estetykę i szczerze mówiąc gdybyś chociaż trochę się do niego przyłożył, całość by się prezentowała o niebo lepiej. Wnętrza są ładne, chociaż totalnie nie w moim stylu, ale to przecież nie Twoja wina
![]() 6,5/10 Dużo straciłeś na ogrodzie. |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim za oceny
![]() Widzę że najwięcej niepochlebnych opinii zebrał ogród którego .... wcale nie ma ![]() To co jest, jest raczej reprezentacyjnym trawnikiem przed domem. Po za tym apeluję do wszystkich na forum by Ci którzy tak wielką uwagę przykładają do ogrodu, zwrócili też uwagę na to nie każdy ma czas taki ogródek pielęgnować. Te kilka krzewów które są już wymagałby wielkiego nakładu pracy. Chyba chcemy też by nasze domy miały odrobinę realizmu w sobie a nie tylko ładnie wyglądały? ![]() Cytat:
![]() Gdzieś tam przewinęło się że wnętrza są puste i zimne, cóż ... zimne być może bo takie lubię ![]() ![]() |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła b. ładna. nie mam zastrzeżeń.
w środku fajnie, ale nie podobała mi się II łazienka i kwiat w I łazience. pozatym to ładnie wyszło, pomimo że większość to maxis. 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|