![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stworzyłaś niesamowicie dynamiczny , wypełniony dekoracyjnym przepychem projekt .
![]() Jestem urzeczona realizmem prezentacji ! Udało Ci się udowodnić , że ta gra nie jest już tylko grą , ale że można z nią zrobić to , co artysta robi ze sztuką . Po kilkukrotnym obejrzeniu całości niezmiennie fascynuje mnie zaprezentowana sztuka aranżacji przedmiotów . Zaskakuje skala trudności skomponowania pozornego nieładu stworzonego z artystycznym pomysłem , w celu uzyskania pożądanego efektu . Projekt jest bardzo spójny klimatycznie . Każde pomieszczenie tętni tym samym , intrygującym pomysłem . Podoba mi się gama kolorystyczna poszczególnych pomieszczeń oraz zestawienie mebli . Trudno zdecydować się na wyszczególnienie tego , co wyszło najlepiej . Całość jest na tym samym , wysokim poziomie ! Niestandardowość tego projektu , stanowi absolutną nowość w prezentacjach , co dodatkowo podnosi walory wizualne ! Rozbawiła mnie sprzeczność komentarzy , ale cóż .... tylko prawdziwy artysta potrafi wzbudzić emocje i kontrowersje , a zatem pozostaje mi tylko kolejny raz pogratulować talentu ! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|