![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie, garaż - yyy, wykładzina? no tak, nawet samochód musi mieć wygode pod kołami, to mi się nie podoba, ale reszta jest całkiem fajna. Hall - nie podoba mi się, troche za dużo tego wszystkiego, jak dla mnie to te dywany nie pasują. W kuchni za dużo roślinek, nie widze żadnego pustego miejsca żeby przygotować jedzenie, bo znowu wszędzie pełno różnych rzeczy, dywan sie mi nie podoba, jakoś nie pasuje. Pralnia nawet fajna. Salon - w życiu w takim bym się nie chciała znaleść, nie podoba mi się, według mnie jest to najbrzydsze pomieszczenie w całym domu. Hall na górze jest ładny. Łazienka dziewczyn - fajna. Pokój dziewczyn - nie jest zły, ale troche za dużo tego wszystkiego. Sypialnia gospodarzy - ładna. Ich łazienka - nie bardzo mi się podoba, nie lubie krzeseł/foteli w łazience. Ogród - najbardziej mi się podoba, jest troszke za dużo drzew, ale i tak jest ładny.
Ogólnie: Już bardziej wole te puste domy niż takie w których jest pełno rzeczy, bo co za dużo to nie zdrowo ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie jest brzydko..ale jak dla mnie zbyt pstrokato... za dużo tego wszystkiego..nie wiadomo na co się patrzeć tyle tego jest w pomieszczeniu....
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Fiu, fiu. Dizajn
![]() Bosko. P.S. Ja to poproszę o poradnik jak zrobić takie przeszklone okna. |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam tego typu domy, wypełnione mnóstwem drobnych ozdobnych elementów.
Ten jest po prostu mistrzowski! Może salon jest odrobinkę przesadnie zawalony klamotami ale tylko odrobinkę ![]() 10/10 |
![]() |
#26 |
|
![]()
Mówiąc szczerze, w życiu czegoś tak pięknego nie widziałam!
Wszystko tak dobrałaś, jak ja uwielbiam. Cudo. Dasz może jakieś linku stron z dodatkami których uzywalas? Albo najlepiej caly dom... ![]()
#27 |
|
![]()
Coś dla mnie - lubie takie zagracone domki i nie nawidze sprzątać (nie żeby te posprzatane mi sie nie podobały, ale takie są bardziej po mojemu).
Cudnie, pieknie wszystko świetnie dobrane. Ciepła kolorystyka i spacyficzny klimat. Czyli jak zawsze doskonale. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Guest
|
![]()
Po pierwsze. Dziękuję wam wszystkim za oceny. Nie spodziewałam się, że projekt wzbudzi tyle kontrowersji. Ale to dobrze - dzięki temu wiem, że projekt nie pozostał niezauważony. Udowodniliście rozpiętością ocen i komentarzy, że projektowi można zarzucić wiele ale na pewno nie nudę i nijakość.
Po drugie. Odpierając niektóre zarzuty: 1. Cytat:
Cytat:
Ci, którzy znają moje projekty wiedzą, że nie buduję dla simów. A co do zagracenia - przyjrzyjcie się swoim domom i mieszkaniom (może tak bardziej jak będzie PO świętach i w dni powszednie) i zobaczymy. Szczerze wątpię aby znaczna większość z was mieszkała w sterylnych warunkach z kwiatuszkami i książkami ułożonymi pod linijkę. ![]() 2. Cytat:
![]() 3. Veripma dom nie będzie dostępny do ściągnięcia, ponieważ korzystałam ze sporej ilości dodatków płatnych oraz niedystrybucyjnych. 4. Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję wam za oceny i pozdrawiam - vib. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 22.12.2008 - 18:16 |
||||
![]() |
#29 |
|
![]()
Żebym mógł określić bryłę , to musiałbym sie u spowiedzi ze 3 razy spowiadać za przekleństwa ;D (oczywiście te pozytywne!! ) !!! 1215512/10 !!
Tylko że nie pasuje mi ten bajzel, tzn za gęsto wszystko porozrzucałaś , wszędzie 'coś' , no ale i tak świetna chata!!!! Pozdro ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Ładnie ale wszędzie wszystkiego za dużo.9/10
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|