Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.12.2008, 11:59   #21
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Fusion by vibratoria

Cytat:
Napisał laaska
Sądzę,że Ty pokazujesz domy,a w niech nie grasz
Wiele osób tak robi. Ja również buduję dla samego budowania i meblowania i rzadko grywam w domach, które pokazuję na forum. Nigdzie nie jest napisane, że możemy wstawiać tu tylko domy do grania, każdy prezentuje własną twórczość i pomysłowość tak, jak lubi, a niektórzy (jak chociażby autorka tego projektu) po prostu stawiają na realizm i jak najwierniejsze odwzorowanie rzeczywistości.
haughton jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.12.2008, 13:30   #22
Analisse
Guest

Bryła taka sobie, garaż - yyy, wykładzina? no tak, nawet samochód musi mieć wygode pod kołami, to mi się nie podoba, ale reszta jest całkiem fajna. Hall - nie podoba mi się, troche za dużo tego wszystkiego, jak dla mnie to te dywany nie pasują. W kuchni za dużo roślinek, nie widze żadnego pustego miejsca żeby przygotować jedzenie, bo znowu wszędzie pełno różnych rzeczy, dywan sie mi nie podoba, jakoś nie pasuje. Pralnia nawet fajna. Salon - w życiu w takim bym się nie chciała znaleść, nie podoba mi się, według mnie jest to najbrzydsze pomieszczenie w całym domu. Hall na górze jest ładny. Łazienka dziewczyn - fajna. Pokój dziewczyn - nie jest zły, ale troche za dużo tego wszystkiego. Sypialnia gospodarzy - ładna. Ich łazienka - nie bardzo mi się podoba, nie lubie krzeseł/foteli w łazience. Ogród - najbardziej mi się podoba, jest troszke za dużo drzew, ale i tak jest ładny.
Ogólnie: Już bardziej wole te puste domy niż takie w których jest pełno rzeczy, bo co za dużo to nie zdrowo Dom sam w sobie nie jest zły, gdyby pousuwać kilka rzeczy byłby wspaniały

stare 22.12.2008, 14:01   #23
Melisa

Reputacja: 11

Nie jest brzydko..ale jak dla mnie zbyt pstrokato... za dużo tego wszystkiego..nie wiadomo na co się patrzeć tyle tego jest w pomieszczeniu....
Melisa jest offline  
stare 22.12.2008, 16:18   #24
mienso
Guest

Fiu, fiu. Dizajn
Bosko.

P.S. Ja to poproszę o poradnik jak zrobić takie przeszklone okna.

stare 22.12.2008, 16:23   #25
asiolek
Guest

Uwielbiam tego typu domy, wypełnione mnóstwem drobnych ozdobnych elementów.
Ten jest po prostu mistrzowski!
Może salon jest odrobinkę przesadnie zawalony klamotami ale tylko odrobinkę Reszta świetna szczególnie podoba mi się pokój dziewczyn- jest rewelacyjny! kolorowy i pomysłowy. Fajnie że zamiast dwóch biurek na środku stoi duży stół, bardzo podoba mi się to zastosowanie.

10/10

stare 22.12.2008, 17:37   #26
Oblivion

Mówiąc szczerze, w życiu czegoś tak pięknego nie widziałam!
Wszystko tak dobrałaś, jak ja uwielbiam.
Cudo.
Dasz może jakieś linku stron z dodatkami których uzywalas?
Albo najlepiej caly dom...
stare 22.12.2008, 17:57   #27
Fiorella

Coś dla mnie - lubie takie zagracone domki i nie nawidze sprzątać (nie żeby te posprzatane mi sie nie podobały, ale takie są bardziej po mojemu).
Cudnie, pieknie wszystko świetnie dobrane. Ciepła kolorystyka i spacyficzny klimat. Czyli jak zawsze doskonale.
Ocena: 10/10
Fiorella jest offline  
stare 22.12.2008, 18:01   #28
vibratoria
Guest

Po pierwsze. Dziękuję wam wszystkim za oceny. Nie spodziewałam się, że projekt wzbudzi tyle kontrowersji. Ale to dobrze - dzięki temu wiem, że projekt nie pozostał niezauważony. Udowodniliście rozpiętością ocen i komentarzy, że projektowi można zarzucić wiele ale na pewno nie nudę i nijakość.

Po drugie. Odpierając niektóre zarzuty:
1.
Cytat:
Zagracony. Zbyt zagracony.
Cytat:
naćkane wszystkiego gdzie się da.
itd..
Ci, którzy znają moje projekty wiedzą, że nie buduję dla simów. A co do zagracenia - przyjrzyjcie się swoim domom i mieszkaniom (może tak bardziej jak będzie PO świętach i w dni powszednie) i zobaczymy. Szczerze wątpię aby znaczna większość z was mieszkała w sterylnych warunkach z kwiatuszkami i książkami ułożonymi pod linijkę.

2.
Cytat:
dywan w garażu
Dywan jest czysto hipotetycznym oddaniem tekstury i kształtu jaką chciałam pokazać w projekcie. Z resztą ów "dywan" - dla nie spostrzegawczych - znajduje się również na zewnątrz, jak i w innym odcieniu na dachu. Znajdźcie mi płytki o takiej trudnej do mycia fakturze i kolorze, to zmienimy.

3. Veripma dom nie będzie dostępny do ściągnięcia, ponieważ korzystałam ze sporej ilości dodatków płatnych oraz niedystrybucyjnych.

4.
Cytat:
Napisał laaska Zobacz post
Sądzę,że Ty pokazujesz domy,a w niech nie grasz.Czemu?Bo w takiej graciarni nie da się grać.
Masz rację i potwierdził to już haughton. Buduję dla samego budowania, bo to właśnie sprawia mi największą frajdę. A skoro mogę pokazać wam co zbudowałam, to czemu nie.

Jeszcze raz dziękuję wam za oceny i pozdrawiam - vib.

Ostatnio edytowane przez vibratoria : 22.12.2008 - 18:16

stare 22.12.2008, 21:24   #29
Paka

Żebym mógł określić bryłę , to musiałbym sie u spowiedzi ze 3 razy spowiadać za przekleństwa ;D (oczywiście te pozytywne!! ) !!! 1215512/10 !!
Tylko że nie pasuje mi ten bajzel, tzn za gęsto wszystko porozrzucałaś , wszędzie 'coś' , no ale i tak świetna chata!!!!
Pozdro ^^
Paka jest offline  
stare 22.12.2008, 21:24   #30
goocha

Ładnie ale wszędzie wszystkiego za dużo.9/10
goocha jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania