![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No więc niezbyt mi się podoba...na zewnątrz przesadziłeś z drzewami-zrobiłeś taki busz,że od strony ulicy ledwo widać dom...no i okropne łyso wygląda ta Maxisowa trawa-apeluję po raz n-ty na tym forum o terrainy z Internetu.
![]() Co do altanki-fakt,ten daszek nie teges-ja zrobiłabym stożek lub taką altankę : http://i32.************/nb3h8w.png (nieskromnie posłużę się własnym zdjęciem ![]() Wnętrze...kompletnie mi nie podchodzi stylowo,ale o gustach się nie dyskutuje.Jednak trzeba wspomnieć,że jest zbyt "zimno" i ponuro...nie czuć świątecznej atmosfery,bynajmniej ja takowej nie wyczuwam.Podoba mi się za to sypialnia-jest "ciepła",wesoła i przytulna ![]() Pokój nastolatki to też nie to...połączenie kolorów jest ok (lubię takie ciekawe zestawienia),ale mogłeś użyć jaśniejszych odcieni. Ogólnie rzecz biorąc ![]() ![]() Fajnie,że dbasz o szczegóły-plus za to,że nie zostawiłeś "gołych" okien-jestem uczulona na rak firanek tudzież zasłonek ![]() Woltuwa-te ozdoby SĄ z Dodatku Świątecznego ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 28.12.2008 - 20:33 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|