![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się bryła, łazienka i ten potok (rzeczka?)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Może wypiszę, co mi się nie podoba, żeby było szybciej
![]() - hall- jakiś taki "zapchany" mi się wydaje - rzeczka- pomysł b.fajny, ale ten jej kolor... z leksza nienaturalny - kuchnia- stół wchodzi w szuflady ![]() - lodówka zasłaniająca okno (firankę)! ![]() - kolory mebli kuchennych jakoś nie współgrają mi z resztą- myślę, że lepiej wyglądałby tam biały recolor ![]() To tyle. Bardzo przypadła mi do gustu sypialnia ![]() Reszta też mi się podoba, ale te jakoś w szczególności ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobrze, że bryła jest modern, na dodatek ładna, takie właśnie lubię. Wnętrza są w porządku, jednak jest kilka niedociągnięć, ale przecież nic nie może być idealne, no nie? W hallu szczególnie nie podoba mi się obraz z różą, za bardzo rzuca się w oczy. No i jeszcze cały pokój sypialni, poza tego kącika z łóżkiem
![]() 7,5/10 |
![]() |
#15 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła B. mi się podoba z przodu taka nie pozorna a z tyły dwu poziomowy dom z oszkloną ścianą z widokiem na ogród ,
OgródDrzewa,choinki,krzaczki,kamyczki czyli bardzo ładny dobrze rozplanowany tylko nie rozumiem po co dałaś pokrycie tereny imitujące rzeczkę skoro mogłaś dać normalnie wodę wyglądało by znacznie lepiej . Wnętrze Kuchnia wyszła ci bosko szczególnie dzięki odpowiednio robionym zdjęciem ponieważ według mnie to czy wnętrze jest ładne zależy w dużej mierze od jego zaprezentowania .Z początku szło dobrze tylko czemu później resztę pomieszczeń pokazałaś/eś z góry ?? Ale przejdźmy do oceniania. Ogólnie wnętrza są ładne przytulny , utrzymane w jednym stylu tylko strasznie razi mnie te łóżko Możesz być zadowolona ze swojego projektu bo mi bardzo się spodobał i czekam z niecierpliwością na kolejne prace , OCENA BRYŁA 10\10 OGRÓD 9\10 WNĘTRZE 9\10 OGÓŁ 9.3 Pozdrawiam Kowalino
#16 |
|
![]()
Nawet, nawet, choć nie zachwyca, jest wiele potknięć.
8,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Boski dom, śliczne meble w kuchni, ale nie podoba mi się ten wazon z tymi zielonymi patykami w salonie, tak razi w oczy i psuje wrażenie, i ta wierzba, jakś taka wybrakowana 9/10
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Nie chce mi się za bardzo pisać, powiem tylko tyle: ogólnie dom ładny, jedynie nie podoba mi się kuchnia i ława w salonie oraz półka pod telewizorem. 9/10
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet ciekawa, zastanawia mnie tylko czemu w jednym miejscu na dachu jest inny kolor i to dużo jaśniejszy...
Ogród - ta niby rzeczka jest brzydka, nie podoba mi się, jest bardzo nie naturalna, no i ta trawa "w paski" jak dla mnie nie pasuje, reszta ogrodu nawet fajna. Hall jest ładny, ale okropnie wygląda ten dywanik wchodzący pod szafke (czy co to tam jest) Łazienka jest fajna, bardzo by mi się podobała gdyby nie to pokrycie ścian we wzorki i panele podłogowe, ja wole kafle. Kuchnia byłaby fajna gdyby nie ten stół zlepiony z szafką w której są szuflady. Nie lubie gdy ktoś używa moveobjects bez przemyślenia tego. Salon nawet mi się podoba, jest fajny. Przy schodach, jak jest ten yyy, pół piętro? kolor jest okropny, lepiej by wyglądało gdyby miało to same pokrycie co podłoga. Na ścianie to są kwiaty, czy coś wystającego z zewnątrz? brzydko to wygląda. Sypialnia fajna, ale to łóżko i dywan mi się nie podobają. To miejsce za ścianą gdzie jest łóżko - znowu nie przemyślane użycie moveobjects? To jest takie biurko? bardzo mi się nie podoba że wchodzi ono na drugi mebelek, gdyby nie było widać półki w kawałku tego biurka, było by fajnie, ale niestety. Druga łazienka - gdy zobaczyłam tą wanne, to pierwsze skojarzenie było z toi-toi'em lub czymś podobnym ![]() Dom jest dość ciekawy, fajny, nawet mi się podoba. |
![]() |
#20 |
|
![]()
Projekt prezentuje się poprawnie .
Najciekawiej wygląda bryła . Ogród choć wydaje się ładny , moim zdaniem - stylem - nie łączy się płynnie z domem . Wnętrza stonowane w kolorystyce stanowią neutralne tło dla mebli i dekoracji . Tradycyjnie widać w Twoim projekcie ambitne podejście i staranność . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|