|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo ładny dom i ciekawe pomysły na urządzenie wnętrz.
Świetna bryła budynku, dobrze zagospodarowany teren, piękny ogródek ( szczególnie podobał mi się ten stos drewna. Za jego sprawą dom jest jeszcze bardziej realistyczny ). Piszesz,że czekasz na cenne wskazówki, więc moja wskazówka jest taka: Buduj tak dalej, a Twoje domy będą świetne ![]() Ocenka 10/10 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
bryła b. ładna chociaż przyznam że nie przepadam za takimi domami w stylu modern.
wnętrze fajne ogólnie. zastosowałaś dużo dodatków z neta a mimo to nie jest 'przesłodzone'. udało ci się stworzyć fajny bałagan. szczególnie spodobała mi się ta nieduża kuchnia. 9,5/10 pół punkta odjęłam za to że trochę nie w moim guście ale to tylko pół punkta :d. |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bardzo mile mnie zaskoczyłaś tym projektem. Porównując go z poprzednimi Twoimi domami stwierdzam, że dużo nauczyłaś się jeśli chodzi o simową architekturę i to, co tu pokazałaś bardzo przypadło mi do gustu.
Brakuje mi trochę widoku na całą bryłę, ale i bez tego podoba mi się jej kompozycja - surowa biel i zimna cegła ładnie kontrastuje z zielonym otoczeniem. Wysepka w basenie nie pasuje tu w ogóle, ale poza tym szczegółem całość prezentuje się znakomicie. ![]() We wnętrzach jest już tylko lepiej: dużo kolorów, ładne, liczne dekoracje i drobiazgi, żywe, kontrastujące ze sobą kolory i faktury... Widać, że dokładnie przemyślałaś wszystkie szczegóły i w efekcie mamy nowoczesny, elegancki modern ożywiony miłymi dla oka kolorami i wzorami. Najbardziej spodobała mi się sypialnia gospodarzy, łazienka dla dzieci i kącik wypoczynkowy w jadalni. Dobra robota i brawo dla Ciebie za wyraźne rozwinięcie talentu architektoniczno-dekoratorskiego.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Domek bardzo fajny..jest wiele pierdół dzieki czemu jest realistyczny. Jednak brakuje mi w im czegos i w sumie sama niewiem czego... uczepię sie kilku spraw.
-samochody w garażu sa dziwnie ustawione -kilka rzeczy przebija ściany -łazienka dzieci wyglada na łazienke dorosłych...;p ogólnie ok. 7/10 Pozdrawiam
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|