|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
no więc tak:
domek ogólnie ładny (szczególnie wnętrze). Nie pasują mi te łuki w środku, nie wiem czemu ale jakoś tak ![]() 9/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Bez zastrzeżeń, w pięknym stylu...
Bardzo podoba mi się salon. Nie pasuje mi ta nowoczesna zmywarka w kuchni, ale wiem, że innych nie ma, ale można myć naczynia w zlewie... 10/10 ( nie odjęłam za zmywarkę, bo to nie Twoja wina ) Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zgodzę się z przedmówcą te łuki wewnątrz też jakoś mi nie pasują...
Tak poza tym to dom świetny. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom, jednak nie pasuje mi trochę kuchnia.
10/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jeny!!!
Normalnie oszałamiający jest ten dom! Tak ładnie urządzonego domu, z takim ogrodem, w tym stylu dawno nie widziałem. Jedyną rzeczą jaką do niego nie pasuje jest ten samochód, ponieważ nowoczesne auto i dom w stylu chyba Art Deco. Każde pomieszczenie ma swój urok, ale są też taki, które są wyjątkowe: -salon - za te przecudnie pasujące do siebie meble, -jadalnia - za ten cały wystrój, pomysłowość -ogród - no to chyba najładniejsze miejsce w tej rezydencji, jest taki żywy, symetryczny w pewnym sensie. Nie mogę zapomnieć o kuchni, która nie jest wyjątkowa, ale na prawdę godna podziwu. Owa Rezydencja na ogół jest bardzo szykowna, dobrze udekorowana, ma swój wdzięk i swoją klasę. Pokój dziecka może nie jest zbytnio w takim stylu, ale i tak idealnie pasuje do Family Romanov.10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka, bałam się co będzie w środku. Myślałam, że wnętrze będzie równi mroczne i ciemne co zewnętrzna część bryły. Na szczęścnie doznałam olśnienia na widok pierwszego pomieszczenia a potem było jeszcze lepiej. Dom widać zrobiony z pomyślunkiem i elegancją. Te motywy starodawne, złoto, rzeźby ... no po prostu słów mi brakuje 10/10
#7 |
Guest
|
![]()
Ogólnie bardzo ładnie. Piękne wnętrza. Na zewnątrz trochę nie pasuje mi ten jaskrawoczerwony samochód. Poza tym jest bardzo elegancko
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Piekny dom. Urzekł mnie elegancją i tym, że cały czas trzymałś sie jedengo stylu. Po prostu luksusowa willa z uroczym ogrodem.
Tylko ten czerwony samochód zupełnie nie pasuje do wszystkiego. Zamieniłabym go z tym w garażu. Mimo to ocenka: 10/10 Cudny... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Cieszę się że domek się podoba.
Zapraszam wszystkich pozostałych do komentowania i oceniania. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hohoho!
Bardzo mi się podoba! Zasłoniewszy sobie ręką czerwony samochód przd domem, mogę powiedzieć że nie mam żadnych zastrzeżeń ;p |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|