Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.01.2009, 13:29   #41
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu

Ja ja mam pytanie Czy można skasować te schody co są w domu i dać te okrągłe z OŻ ?? I czy można skasować jedne drzwi od łazienki na dole bo one trochę zawadzają
kubuss jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.01.2009, 13:38   #42
Woltuwa

Domyślnie Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu

Cytat:
Napisał haughton Zobacz post
Irys już o to pytała kilka postów wyżej.
Pytała o te z internetu, a mnie chodzi o te z Osiedlowego Życia. Czyli te, które dodaje się za pomocą narzędzia do zmieniania podłogi
Woltuwa jest offline  
stare 29.01.2009, 13:40   #43
Holly
Guest

Ja też jestem ciekawa tych schodów, bo tamte takie pierdoły wielkie Miałam jeszcze jakieś pytania i zapomniałam Aha:
1. Można dodać basen?
2. I czy można zastąpić okna takimi dużymi, na całą ścianę (to okna tylko wyglądają jak przeszklona ściana) i to samo pytanie do lufcików - czy można je usunąć lub zastąpić normalnymi oknami?

stare 29.01.2009, 13:49   #44
haughton

Drzwi nie można kasować, dozwolona jest tylko zmiana na inne, ale muszą być w tym samym miejscu. Ze schodami sprawa wygląda identycznie - możesz wstawic inne, ale muszą być w tym samym miejscu.
haughton jest offline  
stare 29.01.2009, 14:27   #45
zelkam

Wszystkie pomieszczenia muszą mieć charakter walentynkowy?
zelkam jest offline  
stare 29.01.2009, 14:50   #46
haughton

Woltuwa, sufit jest dozwolony niezaleznie od tego czy pochodzi z Internetu, czy od Maxis'a - wydawało mi się, że to oczywiste.

Irys- tak, można zbudować basen, jest przecież o tym w regulaminie. Co do okien - możesz wstawić dowolne, ale muszą być w tych samych miejscach (na ścianie) i o takiej samej liczbie "kratek" jak te, które oryginalnie są w bryle (np. jeśli okno jest na 2 "kratki" to możesz je zamienić na dowolne okno o szerokości dwóch kratek, niezależnie od tego czy będzie to długi, wąski lufcik, czy tafla szkła od sufitu do podłogi).

zelkam - to jak bardzo/i czy wszystkie pomieszczenia będą "walentynkowe" zależy od Ciebie - każdy ma własne wyobrażenie na temat takich aranżacji. Nic nie szkodzi, jeśli nie zapełnisz każdego pokoju serduchami i kwiatami - to głosujący w sondzie tak naprawdę zdecydują, która praca najlepiej oddaje klimat tego święta.
haughton jest offline  
stare 29.01.2009, 15:26   #47
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

jak mam trochę inne pytanie jeśli nie można usunąć drzwi a ja np. te drzwi w małej łazienki na parterze zasłoniłem ja za pomocą kodu i wstawiłem tam lodówkę to nie naruszę w ten sposób żadnego punktu w regulaminie .,
Z tego co przeczytałem to chyba nie ale wolałem się upewnić .
Wielebny jest offline  
stare 29.01.2009, 16:20   #48
vibratoria
Guest

Cytat:
Napisał haughton Zobacz post
Co do okien - możesz wstawić dowolne, ale muszą być w tych samych miejscach (na ścianie) i o takiej samej liczbie "kratek" jak te, które oryginalnie są w bryle (np. jeśli okno jest na 2 "kratki" to możesz je zamienić na dowolne okno o szerokości dwóch kratek, niezależnie od tego czy będzie to długi, wąski lufcik, czy tafla szkła od sufitu do podłogi).
Ej, to ja zgłupiałam już zupełnie. Przecież się pytałam, czy można zmienić jedno okno "dwukratkowe" na dwa "jednokratkowe" i odwrotnie, i było że można. A teraz widzę, że - patrz nawias. No to jak w końcu?

stare 29.01.2009, 16:31   #49
kubuss

To można dawać te schody czy nie ??
Dołączam się do pytania vib.
kubuss jest offline  
stare 29.01.2009, 16:49   #50
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Tak można ale muszą być w tym samym miejscu
Edit Sorka jednak nie można .

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 29.01.2009 - 17:23
Wielebny jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania