![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest nawet ładna, ale nie zachwyciła mnie
![]() Wydaje się być taka zwykła. Za to wnętrza są bardzo ciepłe i przytulne ![]() 8/10
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Tia ^^ O ile na zewnątrz nie ma nic nadzwyczajnego, ale ja osobiście nie przepadam za przesadnie 'zarośniętymi' ogrodami, o tyle w środku jest po prostu ładnie
![]() Z góry prosiłaś, żeby nie bić za lampy to nie biję xD Do czego mam zastrzeżenia- do krzeseł w jadalni, moim zdaniem trzeba było robić wszędzie takie same *tj. takie, jak przy stoliku do szachów ^^* Jakoś ten fotel w kuchni wydaje mi się niepotrzebny, taki wciśnięty w kąt i jeszcze w kuchni. Ściany też troszkę jakby za puste, łuk do sypialni... Niby może być, ale nie wiem, czy nie byłyby lepsze jakieś delikatne drzwi. W całym domu brakuje mi trochę roślin. I mimo to domek wywołuje u mnie pozytywne reakcje ^^ Wszystko jest utrzymane w ciepłej tonacji, nie jest napchane i jest wcale niewiele dodatków z internetu. Elewacja na zewnątrz nie zapowiada takiego uderzenia barw ciepłych w środku. Ogólnie, ładny, jednopiętrowy domek ![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
nie tylko w NŻ jest europejska kamieniczka.
dom szczerze mówiąc trochę nudny ale simkę masz bardzo ciekawą :d wszystko w podobnych kolorach. owszem nie są brzydkie ale zastosowanie ich do wszystkich pomieszczeń mi się nie podoba. minus za brak ogordu. czuć niedosyt w tym domu. 6/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Powiem Ci że nawet ładny ten dom, w środku panuje taki jakiś specyficzny nastrój, który mi się podoba. Szkoda tylko że ogród jest taki skromny. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dziękuję za opinię, jeśli będę pokazywać tu jakiś inny mój dom to zastosuję się do Waszych rad ^^
Przepraszam za regał, wcześniej nie dostrzegłam ^_^" A tak nawiasem: Liv, kogo przypomina ci moja simka? Taka zwykła ludzka ciekawość x3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
No cóż w bryle i ogrodzie chyba nic nie zmieniłaś , nawet jeśli to te zmiany są mało znaczące . Ponura i nieciekawa elewacja bryły i bardzo mało roślinności w ogrodzie , Wnętrze Tu już lepiej ciepłe barwy , dobrze dopasowane meble zarówno stylistycznie jak i kolorystycznie Nie pasuje mi jedynie ten duży obraz w jadalni . Może i dałaś wszędzie te same lamy ale mi to nie przeszkadza .Duży plus też za to że duża większość to maxis . Ocena + Wnętrze - Bryła - Ogród Ocena Liczbowa Bryła 4/10 Ogród3/10 Wnętrze 8/10 Ogół 5/10 Jest to twój pierwszy dom i wypad ci całkiem nieźle czekam na kolejne projekty i życzę udanych prac . Pozdrawiam Kowalino
#17 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zauważyłem, że teraz wszyscy remontują ten domek
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła jest taka jakaś... dziwna, ale ma w sobie coś ładnego. Wnętrza... nie w moim stylu, ale ładne i schludne. Ogólnie 7/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|