![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie da się niewprowadzonej nigdzie rodzinie dodać kasy, musiałbyś, wprowadzić ją do najtańszego domu i wpisać tyle motherlodów ile chcesz, a potem wyprowadź ją z tego domu i wprowadź tam gdzie chcesz, to działa, bo sam tak robiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wiem, ale mi chodzi o to, jak dodać im pieniądze bez ciągłych wpdowadzek i wyprowadzek bo to z lekka męczące.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
NIestety nie da się, jednak d dodatku chyba cztery pory roku jest opcja, że czym więcej masz osób w rodzine, tym więcej kasy mają
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
można kodem familyFunds, w otoczeniu wpisujesz kod, po spacji nazwisko rodziny, dla której mają być pieniądze, po drugiej spacji liczba pieniędzy, np. familyFunds Nowak 200000
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nieprawda, działa. Mi tuż po stworzeniu rodziny, choć czasami zawodzi jeśli wpiszę niewyobrażalną liczbę. mozna jeszcze spróbowac + iles tam
FamilyFunds nazwisko +10000 o. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da sie!
![]() Oto sposób: 1) Otwierasz okno konsoli (SHIFT+Ctrl+C) 2) Wpisujesz: familyFunds [nazwa_rodziny] [pieniadze] 3) Masz! ![]() Jinchuuruki - da sie ![]() P.S. Mi tez nie zawsze dziala - ale mam rade: kiedy np. wpisujesz 200 000 to wpisujesz to bez przerw - 200000.
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeszcze jest inny sposób.
Trzeba mieć SimPe, wyjść z gry, odpalić go, w "Family descriptions" znaleźć tą rodzinę (przez nazwisko), i tam, gdzie są fundusze wpisać odpowiednią wartość. Na 100% działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|