![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
lalala xdd. oo czikeny ^^ ten dom jest booski. Ale, ale o jezu brak ale, hmm co ja pocznę xdd moja ocenka^^ : 10/10 dziękuje za przeczytanie mojej bardzo długiej opinii!
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Po raz kolejny zaskakujesz w wielkim stylu. Bez wdawania się w szczegóły: oglądając bryłę nastawiłem się na typowo postindustrialne wnętrza - a tu taka miła niespodzianka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
(vibratoria, pozwolisz, że napiszę za Ciebie epistołę do tego projektu?)
Droga Vibratorio! Po raz kolejny udowadniasz, że nie jesteś przewidywalna. Spodziewałem się, czegoś zupełnie innego, że fabryka pozostanie nadal fabryką, a tu proszę.. niespodzianka ![]() Garaż... Widnieją tam beczki... Czyżby to WMW?? ![]() ![]() Wnętrze.. Tak jak wspomniałem - Wielkie zaskoczenie ![]() ![]() ale, ale... mam kilka pytań: 1. Dlaczego nigdzie nie ma fajek?? Jak mogłaś zapomnieć! ![]() 2. Gdzie wisi bazarowa podomka pani W.?? 3. Jakie symboliczne znaczenie ma klatka z motylkami, która została z niewiadomych przyczyn wymalowana czarnym kolorem na niebieskich płytkach w łazience? 4. Numer mieszkania to 518. To znaczy, że na tej ulicy było/jest co najmniej 518 fabryk? 5. Czy do mieszkania wchodzi się przez drzwi garażowe?? Tak mi się zdaje, bo cała reszta zewnętrznych szyb to okna. <mimo wszystko robi się chorobliwie zazdrosny i idzie na balkon zapalić ![]() Amen. Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 20.02.2009 - 12:16 |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]()
Tym, którym jeszcze nie dziękowałam - dziękuję.
![]() A z Tobą Wolcik się rozprawię indywidualnie. Zaprzeczam jakobym kiedykolwiek się kierowała i inspirowała motywami Kościelnymi. Jak dobrze wiesz Wolciku, staram się odwzorowywać rzeczywistość, a w rzeczywistości fajki są tam gdzie mieszkańcy - a jak widzisz mieszkańcy są czasowo nieobecni. (Zapasowa paczka jest ukryta w foliowej torebce w słpuczce toaletowej w pokoju kąpielowym ![]() Czyja? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
**(Simowie w simowym świecie nie mogą wejść przez żadne z okien). |
||
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Cudeńko 10/10
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Moje oczy nie wytrzymają takiego nawału stylu i piękna! Przerażasz mnie O.o Jedyne co nie pasuje za bardzo, to te główne schody na zewnątrz, ale i tak muszę zbierać zęby z podłogi.
|
![]() |
#37 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Bryła bardzo mi się spodobała . Typowa blokowisko niczym z starej dzielnicy przemysłowej bardzo ciekawy pomysł , Ogród To co jest moim zdaniem w zupełności wystarczy więcej roślin zepsuło by klimat domu. Wnętrze Jak zawsze urządzone z starannością , gustownie i z dbałością o szczegóły . Jedyne co mnie razi to podłoga w salonie które wygląda jak ze starego magazynu , Nie wiem czy takie było twoje zamierzenie oddając surowość domu w każdym razie mi to się nie podoba , Ocena + Bryła + Oryginalny pomysł na umiejscowienie domu + Wnętrze + Dbałość o szczegóły - Podłoga w salonie Ocena Liczbowa Bryła 9/10 Ogród 6/10 Wnętrze 9/10 Ogół 8/10 Pozdrawiam Kowalino
#38 |
|
![]()
Świetny pomysł, żeby zrobić parcelę w takim stylu
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ^^ |
||||
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Fajny, podoba mi się, dopracowany i wg. ładnie wszystko. Mam tylko wrażenie, że ten cały wielki piętrowy salon z fortepianem i pięknymi kanapami nie pasuje do reszty, zarówno jak i do wnętrza domu, oraz do budynku.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|