![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do bryły i ogrodu to muszę przyznać, że naprawdę wyszły Ci świetnie(jak na drugi dom)
Wychodzą Ci coraz lepiej ![]() Ale nadal popracuj nad robieniem zdjęć(chociaż niektóre bardzo fajnie zrobiłaś) Gratulacje! 8/10 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początku śmiem stwierdzić iż tren dom nie jest mały! Bryłą w ogóle mi się nie podoba, dwa korytarze po jasną choinkę dwa ?? W łazience nie podoba mi się wanna, salon dwa zdjęcia przedstawiające obrazy !? Kuchnia mi się najbardziej podoba chociaż że nie jest idealna, sypialnia za pusta, ogród tragiczny. Ocena: 4/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dwie uwagi:
1. Brzydki dach, cos z niego wystaje. 2. Wole domy 100% maxis... Pomimo to bardzo ladny ogrodek, mam tylko jedno zastrzezenie : NIELAD ... Poza tym fajny, 7/10 za ciekawy i barwny ogrod i dobrze zagospodarowane wnetrza ![]() ---------------------- Sorry ze bez polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Witaj
Nie rozumiem dlaczego ten dom jest kobiecy? Nie ma tam kosmetyków lub innych kobiecych pierdół. A tablica do gry w lotki już napewno kobieca nie jest ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła domu taka sobie raczej nie przypadła mi do gustu.Skromny ogród ,nie podoba mi się wogóle ten dziwny basen! Kwiaty w rabatce wiszą w powietrzu!
Fortepian zasłania okno,Tapeta w sypialni w kwiaty fatalna , w kuchni za mało dodatków. Ocena 5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|