![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Musiaszę napisać komentarz do każdego pomieszczenia oddzielny, bo wręcz nie spospós opisać ten dom w jednym zbitym komentarzu ogólnie
![]() Bryła:Właśnie odkryłem, że jest to klocek z jednym wklęsłym rogiem :] czyli zbyt dużego urozmaicenia to nie ma ![]() ![]() ![]() Za to muszę Cię pochwalić za rozkład pomieszczeń ![]() 7.5/10 Ogród:Gdzie się podziały te piękne ogrody Twojego autorstwa? Parę drzewek ustawionych w równym rządku tylko po to, aby nie było zbyt pusto to naprawdę nie da się nazwać ogrodem. I ten bezmyślny podjazd (jeszcze w dodatku bez samochodu ![]() ![]() Salon:Jest w nim zdecydowanie zbyt pusto. Nie podoba mi się rowerek treningowy (szczególnie, że stoi przy drzwiach frontowych), dwie takie same kanapy i dużoooooo wolnego miejsca po środku i w tym takim jakby "skrzydle" ![]() ![]() Łazienka: Pomieszczeniem jest prostokąt więc nie można było zbyt bardzo kombinować w ustawieniu mebli, przez co najzwyczjnej postawiłaś je na dwóch ścianach równoległych do siebie- czyli nie można było gorzej ![]() ![]() ![]() Pokój dziecka:- Pusto, pusto i jeszcze raz pusto! Cały środek pomieszczenia jest zbyht pusty i nie wystarczą nawet ściśle poustawiane pod ścianą zabawki. Za to kolorystyka jest jak najbardziej trafiona ![]() Kuchnio-jadalnia:- muszę powiedzieć, że mi się podoba, jednak wcale nie pasuje mi jej umiejscowienie dopiero po pokoju dzieckia. Nie powinno być odwrotnie? I ostatnio kuchnie zamknięte są jakoś mało modne, więc trochę Ci nie wyszło ![]() ![]() Sypialnia: Jak dla mnie zbyt neutralna i za mało kontrastów ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie myślę , że stać Cię na więcej ![]() Średnia ocen: 7,36 Pozdrawiam!
|
|