![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Już tłumaczę, dlaczego Senny. Długo, długo ten dom mi się sie śnił. Aż w końcu postanowiłem go zbudować i ukazać światu. Ogródek, może nie jest taki jak w mych wizjach, ale już nie pamiętam jak wyglądał dokładnie. Pawlq to mój drugi nick, na innym forum. Zapraszam: Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:52 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny domek, ale trochę kolorki nie pasują
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Yyy... myślę, że do paru rzeczy przyczepić, by się można, ale nie mam na to ochoty. Ocena: 7/10 pkt.
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hmmm, domek ze snu
![]() ![]() Nie wiem, czemu wygląda tak mrocznie z zewnątrz, skoro w środku to taki zwykły domek. Ale całkiem ładny ![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też czasami miewam takie sny, ale mało pamiętam więc jak robię techniką "snów" to jest to "zlepka kilku nocy". Domek świetny Liv ma racje trochę zbyt kamienny, ale bardzo fajny w środku podobało mi się to, że umieściłeś wielkie lustro w sypialni i to mnie urzekło.
Ocena 8/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest taka sobie, w ogrodzie troszke za pusto. Salon jest nawet fajny. W kuchni jak dla mnie jest za dużo tych wiszących naczynek. W łazience nie podoba mi się kwiat, przydała by się też jakaś firanka. Nie podoba mi sie garderoba. Druga łazienka może być. W sypialni nie podoba mi się lustro. Gabinet fajny.
Nie podoba mi się również to, że z garderoby przechodzi się do sypialni i gabinetu. Dom nie jest zły, nawet jest fajny. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ogródek jest suuuper!!
Tylko źle pomieszałeś czarne okna z czerwonymi ![]() Ale ogólnie bommba xd 10/10 ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Dom nie jest zły. Jak dla mnie tylko troche za surowy. Z zewnatrz wyglada jak kamienica i podwórkiem, aczkolwiek ma to swój urok i jesli o to Ci codziło to nie jest źle. Bryła jest w miarę, ale podoba mi sie tylko z przodu (z tyłu nie rózni sie od klocka). Co do wnetrza to nawet mi sie podoba tylko miejscami (jadalnia, garderoba i łazienka) zbyt jasno przez to monotonnie i mdławo.
To tak w wielkim skrócie. Ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Też bym chciała mieć taki sen, aczkolwiek nie podobają mi się wiszące garnki w kuchni, w jadalni jest strasznie pusto. Niebieski kibel w łazience to normalnie masakra.
ogólnie 7/10
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zgadzam się z Fiorellą - w niektórych pomieszczeniach zbyt mdło. Bryła to surowizna (jakkolwiek to zrozumiesz), miejscami jest zbyt pusto. W rzucie zobaczyłam, że to jest praktycznie puścizna. Acha, zbyt dużo nawalone patelń i garnków na tym suficie, zbyt kuchenna ta kuchnia...
Nie będzie oceny, bo nie jestem pewna. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|