![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to faktycznie zdrowo przekombinowałeś z tym nosem i ustami. W nosie wszystko za duże, a usta... Za spiczaste, za wielkie, łuk kupidyna za głęboki. Wyglądają jak od monstrum. Czy mi się wydaje, czy on ma jakiegoś dziewiczego wąsa?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak, ma!
![]() Jednak podaruje sobie zrobienie mu innych 'seszyn feszyn' ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Zawsze możesz poprawić mu usta i nos, może coś z tego będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Reputacja: 39
|
![]()
Dobra, w CASie wygląda znacznie lepiej.
Tutaj jego usta wyglądają strasznie... jakby miały zaraz wyskoczyć z twarzy. Poza tym ma nos trochę za wysoko i ma za duże nozdrza. I mam wrażenie, że te soczewki są za wielkie. Poza tym (jakby przymknąć oczy ![]()
#95 |
|
![]() ![]() Wydaje mi się, jakbym już gdzieś kogoś takiego (ew. bardzo podobnego) widziała, ale nie wiem skąd mi się to wzięło... ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Oświetlenie chyba najbardziej go krzywdzi. Idealnie podkreśla wszystko, co w nim nie idealne, czyli usta i nos. W moim odczuciu, przydałaby mu się większa twarz, wydłużyć nos, nie wiem, jakoś tak go ogarnąć, żeby proporcje się zgadzały. Mimo wszystko widzę w nim jakiś potencjał, zwłaszcza na drugim zdjęciu. Ale usta totalnie do niego nie pasują, bardziej by pasowały do czarnoskórego sima.
#97 |
|
![]()
Pierwsze, co widze to dziwny nos ;D Faktycznie nie wygląda za dobrze
![]() Ale na duzy plus wlosy, podobają mi się. Na zdjęciu z cas wygląda o wiele korzytniej, widać kwesja oświetlenia ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobra, było minęło, poprzedni Sim zapomniany. Był tak okropny, że zedytowałem cały post i wyrzuciłem go w przepaść! Ostatni raz robię Sima na amfie :<
Wracając: Wracam! (masło maślane). Zrobiłem dziś pierwszą Simkę po krótkiej przerwie i... jest mega podobna do stylu, w którym robiłem wcześniej(no cóż). No więc. Ma na imię Noah, jak widać - czarnoskóra, jak widać - kanciata twarz. Próbowałem pobawić się noskiem, trochę ustami. Bardzo podoba mi się ten skin, jednak na twarzy są małe 'niedokosonałości' (moim zdaniem spowodowane oświetleniem). Mimo wszystko - jest cacy. Uwielbiam sesję w kapelusiku, nadaje jej takiego... hipsterstwa, o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BLESS! Ostatnio edytowane przez Love : 03.12.2013 - 18:50 |
![]() |
![]() |
#100 |
Reputacja: 39
|
![]()
1) Dobra, 1. raz widzę ciemnoskórą osobę z niebieskimi oczami. <--- @down, w takim razie zwracam honor.
2) Ależ ta dziewoja ma piercingu ![]() To moje pierwotne odczucia. A teraz do rzeczy: No, ładna jest ![]() Bardziej podoba mi się prawie bez włosów niż w "disco heaven" i myślę, że w sesji z kapelutkiem wyszła najlepiej ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 03.12.2013 - 15:36 Powód: Bo tak. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|