![]() |
#1211 |
Reputacja: 10
|
![]()
no tak, rozumiem, ale powiem szczerze: dużej ilości ludzi to nie obchodzi
za dużo rang to nie zdrowo i pewnie sam uważasz, że jeśli byłyby dwa osobne rangi "Downloader" to z pewnością był wygrał w kategorii ts2, a jakby było już po wszystkim to byłbyś obrażony na cały świat xd
![]() |
#1212 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dodając co do dużej ilości rang.
Można spojrzeć na chociażby Centrum Simów, gdzie ludzie rzygają rangami. Albo nie masz żadnej rangi lub maksymalnie jedną, albo jesteś bardzo znany (Tweety, Havenly i cała masa innych) i masz pod nickiem rzekę kolorowych nicków. To jest po prostu brzydkie i nikomu do szczęścia niepotrzebne. |
![]() |
![]() |
#1213 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A oni tam nie mają "user titles" przypadkiem? ;o
Z tym też się może zrobić syf. U nas jest to na szczęście wyłączone (niby modzi i redaktorzy gazetki mają, ale przyjęło się, że nie korzystają z tego - i słusznie ;]) No, prócz jednej takiej kiedyśtam Poza tym wątpię, żeby u nas było "przeludnienie" rang - mamy tylko po jednym konkursie na miesiąc i zazwyczaj nie ma zjawiskowo dużej liczby chętnych ![]() A w FA nieraz jest tak, że jedna osoba zgarnia parę rang (np. zapomniana Chryzia albo ja). I 4Z też swoje zrobiły ;] I u nas rangi w sam raz wyglądają ładnie na niebieskim tle i się wyróżniają :> I tak jest dobrze! |
![]() |
![]() |
#1214 |
|
![]()
Jak dla mnie to nadmierna ilość rang zrobiłaby tylko zbędny chaos na forum.
Na rangę trzeba sobie zapracować, to nie powinno być coś, co dostajemy za jakieś pierdoły, poza tym jak człowiek sobie na rangę zapracuje, to bardziej potem się nią cieszy ![]()
![]() |
#1215 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak mówisz, bo masz aż dwie, jędzo
![]() Ale tak całkiem serio, też uważam, że rang powinno być niewiele, wtedy posiadanie choć jednej jest powodem do dumy ![]() Poza tym zaproponowane rangi chyba były wymyślane nieco na siłę xD |
![]() |
![]() |
#1216 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wymyślenie nazwy rangi nie należy do najłatwiejszych rzeczy, wiec się nie dziw
![]() Ranga za pierdoły? To w ogóle są takie? ;o Bo wygrana w konkursie do pierdół imo nie należy. I człowiek się cieszy nie tyle z samego zdobycia rangi, co ze świadomości, że na nią zasłużył, bo wykonał kawał dobrej roboty i został doceniony. @down: Aha, OK ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 26.01.2012 - 17:31 |
![]() |
![]() |
#1217 | |
|
![]() Cytat:
No imho nie należy, ale ja tu nie miałam ma myśli naszego forum. Dla mnie to czysta głupota, kiedy rozdaje się rangi za nic..
![]() |
![]() |
#1218 |
Reputacja: 12
|
![]()
W regulamine jest że jeśli ktoś nie wchodził na konto przez pół roku, konto jest zamykane!
Popracujcie nad tym, okey?
#1219 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1220 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Co do kont, pamiętam, że takowy temat również był i wynikało z niego tyle, ze admini nie ruszają kont userów, dopóki ich właściciele nie poproszą o usunięcie. Zresztą bardzo słusznie, ja sam miałem prawie półroczną przerwę na forum i przynajmniej nie musiałem się od nowa rejestrować ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|