|  11.02.2013, 00:19 | #122 | 
| Zarejestrowany: 09.12.2008 Skąd: moje własne Idaho Płeć: KobietaPostów: 1,035 Reputacja: 11 |  Odp: By... me ;) Rudzia, dzięki za opinię   Trykuu, no taka już uroda tego skinu  Ja się zakochałam, jak go zobaczyłam  Ok, poprzednie fotki (panów) wrzuciłam bez planowania, bo ich miejsce docelowe było na zupełnie innej stronie, więc uznajmy je za ciekawostkę ;> Ale simka poniżej planowana jest jak najbardziej. Właściwie to siedziałam ostatnimi czasy trochę w Warsztacie i powstało kilka postaci. Dziś chciałam zaprezentować wam Norę. Mam nadzieję, że się spodoba        Enjoy  | 
|   | 
|  11.02.2013, 00:28 | #123 | 
| Zarejestrowany: 03.01.2013 Płeć: MężczyznaPostów: 374 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

Przepiekna   Zakochalem sie w jej ustach, sa takie duze i wyraziste, idealne!   Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja     Moge rowniez smialo powiedziec, ze bardzo spodobala mi sie prezentacja  9/10   
				__________________ Oh God, I'm gonna die alone | 
|   | 
|  11.02.2013, 14:06 | #124 | 
| Zarejestrowany: 31.03.2010 Skąd: Z siedziby Fantastycznej Czwórki. Wiek: 15 Płeć: KobietaPostów: 2,224 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

Malinku Ty mój kochany, Nora jest prześliczna.  Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd) Jej usta i oczy są niesamowicie przyciągające, a sama prezentacja idealna. Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3 
				__________________ Mój profil na WATTPAD | 
|   | 
|  21.02.2013, 20:37 | #125 | |||
| Zarejestrowany: 09.12.2008 Skąd: moje własne Idaho Płeć: KobietaPostów: 1,035 Reputacja: 11 |  Odp: By... me ;) Cytat: 
  Nie sądzę, aby spodobały Ci się brwi kolejnych moich simek, bo osobiście uwielbiam mocne, gęste, wręcz kudłate. Całkowicie naturalne, takie bez pęsety :> Trzymam w zanadrzu zwłaszcza jedną taką postać... kocham jej brwi! Może ją wrzucę następnym razem  Bardzo dziękuję za miły komentarz  Cytat: 
  W mojej grze nie znajdziesz zrobionej przeze mnie Barbie, serio  Nawet sukienki rzadko kiedy zakładam simkom. Cytat: 
 A dziś coś nowego, pomimo tego, że komentarzy tyle, co kot napłakał  No cóż, ja i tak tutaj coś wstawiać będę  Dziś przed Państwem - Leda! **************************************        enjoy! :> Ostatnio edytowane przez Malin : 22.02.2013 - 11:01 | |||
|   | 
|  21.02.2013, 23:49 | #126 | 
| Zarejestrowany: 17.09.2011 Skąd: Naddniestrze Płeć: KobietaPostów: 2,338 Reputacja: 12 |  Odp: By... me ;) 

Od paru godzin nikt nie zostawił nawet jednego komentarza, a szkoda. Twoje simy są bardzo charakterystyczne, głównie przez grube i wyraźne brwi. Dzięki temu wyróżniają się w tłumie. Nie zauważyłam , żeby były podobne do siebie (tak, przejrzałam cały temat i nie skomentowałam). Twojego najlepszego sima ciężko wybrać, gdyż wszystkie są świetne. Twoja ostatnia simka jest bardzo naturalna. Nie wiem co można by w niej zmienić. Zakochałam się w jej oczach. 
				__________________   | 
|   | 
|  21.02.2013, 23:58 | #127 | 
| Zarejestrowany: 31.03.2010 Skąd: Z siedziby Fantastycznej Czwórki. Wiek: 15 Płeć: KobietaPostów: 2,224 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

Leda ma piękne oczy, normalnie się w nich zatapiam   Szczerze mówiąc, to już nie wiem która z Twoich simek podoba mi się najbardziej, one wszystkie są prześliczne bo się czymś wyróżniają *.* Fryzura, brwi, wszystko idealnie dobrane, strasznie mi się podoba i chętnie bym nią sobie pograła :3 
				__________________ Mój profil na WATTPAD | 
|   | 
|  22.02.2013, 10:37 | #128 | 
| Zarejestrowany: 02.05.2012 Płeć: MężczyznaPostów: 248 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

o kurcze, Leda jest przepiękna. *-* Świetne usta i te oczyyy. Nie podoba mi się tylko jej ubranie... ;p A i zapomniałem, uwielbiam pieprzyki u kobiet! U Ledy jest trochę niepozorny, ale JEST! :3 Też bym nią pograł, hyhy.
		 | 
|   | 
|  22.02.2013, 10:58 | #129 | 
| Zarejestrowany: 17.07.2008 Płeć: KobietaPostów: 992 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

Wszystkie Twoje simy są śliczne. Zwracają uwagę nie tylko wykreowanym wyglądem (twarz, różne typy urody), ale również gustownymi stylizacjami i prezentacją. Jednak tak idealnie jak simka powyżej, nie wyszła Ci chyba żadna postać. Wszystko w tej simce jest tak precyzyjnie "poskładane" - wygląda doskonale. Najbardziej podoba mi się 5 i 6 fotka - są bardzo realistyczne co jeszcze bardziej podnosi wartość artystyczną wykreowanej postaci.   Idealnie dobrany kolor włosów do barwy oczu, choć wszystko w tej simce można podziwiać.   | 
|   | 
|  22.02.2013, 11:41 | #130 | 
| Zarejestrowany: 27.02.2011 Skąd: Mystic Falls Płeć: KobietaPostów: 1,500 Reputacja: 11 |  Odp: By... me ;) 

Po pierwsze: dwie ostatnie prezentacje są takie magiczne! Szczególnie ta przedostatnia, wspaniałe kolorki   Najnowsza simka jest prześliczna. Ma takie piękne oczy, idealnie dopasowane do koloru włosów, które również są cudne. Wszystko do siebie pasuje  Ogólnie średnio lubię takie grube, gęste brwi, ale Twoim simkom dodają one uroku.   
				__________________  | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
| 
 | 
 |