![]() |
#122 |
Reputacja: 11
|
![]() Rudzia, dzięki za opinię ![]() Trykuu, no taka już uroda tego skinu ![]() ![]() Ok, poprzednie fotki (panów) wrzuciłam bez planowania, bo ich miejsce docelowe było na zupełnie innej stronie, więc uznajmy je za ciekawostkę ;> Ale simka poniżej planowana jest jak najbardziej. Właściwie to siedziałam ostatnimi czasy trochę w Warsztacie i powstało kilka postaci. Dziś chciałam zaprezentować wam Norę. Mam nadzieję, że się spodoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepiekna
![]() ![]() Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja ![]() ![]() Moge rowniez smialo powiedziec, ze bardzo spodobala mi sie prezentacja ![]() 9/10 ![]()
![]() |
#124 |
|
![]()
Malinku Ty mój kochany, Nora jest prześliczna.
Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd) Jej usta i oczy są niesamowicie przyciągające, a sama prezentacja idealna. Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3
![]() |
#125 | |||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję za miły komentarz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dziś coś nowego, pomimo tego, że komentarzy tyle, co kot napłakał ![]() ![]() Dziś przed Państwem - Leda! **************************************
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enjoy! :> Ostatnio edytowane przez Malin : 22.02.2013 - 10:01 |
|||
![]() |
![]() |
#126 |
Reputacja: 12
|
![]()
Od paru godzin nikt nie zostawił nawet jednego komentarza, a szkoda.
Twoje simy są bardzo charakterystyczne, głównie przez grube i wyraźne brwi. Dzięki temu wyróżniają się w tłumie. Nie zauważyłam , żeby były podobne do siebie (tak, przejrzałam cały temat i nie skomentowałam). Twojego najlepszego sima ciężko wybrać, gdyż wszystkie są świetne. Twoja ostatnia simka jest bardzo naturalna. Nie wiem co można by w niej zmienić. Zakochałam się w jej oczach.
#127 |
|
![]()
Leda ma piękne oczy, normalnie się w nich zatapiam
![]() Szczerze mówiąc, to już nie wiem która z Twoich simek podoba mi się najbardziej, one wszystkie są prześliczne bo się czymś wyróżniają *.* Fryzura, brwi, wszystko idealnie dobrane, strasznie mi się podoba i chętnie bym nią sobie pograła :3
![]() |
#128 |
|
![]()
o kurcze, Leda jest przepiękna. *-* Świetne usta i te oczyyy. Nie podoba mi się tylko jej ubranie... ;p A i zapomniałem, uwielbiam pieprzyki u kobiet! U Ledy jest trochę niepozorny, ale JEST! :3 Też bym nią pograł, hyhy.
|
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
Wszystkie Twoje simy są śliczne. Zwracają uwagę nie tylko wykreowanym wyglądem (twarz, różne typy urody), ale również gustownymi stylizacjami i prezentacją.
Jednak tak idealnie jak simka powyżej, nie wyszła Ci chyba żadna postać. Wszystko w tej simce jest tak precyzyjnie "poskładane" - wygląda doskonale. Najbardziej podoba mi się 5 i 6 fotka - są bardzo realistyczne co jeszcze bardziej podnosi wartość artystyczną wykreowanej postaci. ![]() Idealnie dobrany kolor włosów do barwy oczu, choć wszystko w tej simce można podziwiać. ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Po pierwsze: dwie ostatnie prezentacje są takie magiczne! Szczególnie ta przedostatnia, wspaniałe kolorki
![]() Najnowsza simka jest prześliczna. Ma takie piękne oczy, idealnie dopasowane do koloru włosów, które również są cudne. Wszystko do siebie pasuje ![]() ![]()
|
|