Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.02.2013, 14:52   #121
Trykuu.

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By... me ;)

te dwie simki pięknee ale skin tej z bielactwem niezbyt mi się podoba. Rozumiem, że bielactwo to bielactwo, ale ona niestety wygląda jak łaciata mućka ,
Trykuu. jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.02.2013, 23:19   #122
Malin

Reputacja: 11

Rudzia, dzięki za opinię
Trykuu, no taka już uroda tego skinu Ja się zakochałam, jak go zobaczyłam

Ok, poprzednie fotki (panów) wrzuciłam bez planowania, bo ich miejsce docelowe było na zupełnie innej stronie, więc uznajmy je za ciekawostkę ;> Ale simka poniżej planowana jest jak najbardziej. Właściwie to siedziałam ostatnimi czasy trochę w Warsztacie i powstało kilka postaci. Dziś chciałam zaprezentować wam Norę. Mam nadzieję, że się spodoba

Enjoy
Malin jest offline  
stare 10.02.2013, 23:28   #123
noir

Przepiekna Zakochalem sie w jej ustach, sa takie duze i wyraziste, idealne!
Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja
Moge rowniez smialo powiedziec, ze bardzo spodobala mi sie prezentacja

9/10
stare 11.02.2013, 13:06   #124
rudzielec

Malinku Ty mój kochany, Nora jest prześliczna.
Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd)
Jej usta i oczy są niesamowicie przyciągające, a sama prezentacja idealna.
Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3
stare 21.02.2013, 19:37   #125
Malin

Cytat:
Napisał noir Zobacz post
Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja
Haha Nie sądzę, aby spodobały Ci się brwi kolejnych moich simek, bo osobiście uwielbiam mocne, gęste, wręcz kudłate. Całkowicie naturalne, takie bez pęsety :> Trzymam w zanadrzu zwłaszcza jedną taką postać... kocham jej brwi! Może ją wrzucę następnym razem
Bardzo dziękuję za miły komentarz

Cytat:
Napisał Rudzia
Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd)
Lol, ja też jakoś tak wolę trochę bardziej męskie babki W mojej grze nie znajdziesz zrobionej przeze mnie Barbie, serio Nawet sukienki rzadko kiedy zakładam simkom.

Cytat:
Napisał Rudzia
Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3
Bardzo dziękuję! Cieszy mnie to tym bardziej, iż nawet po takim czasie walki z Warsztatem, nie uważam się za jakąś specjalnie uzdolnioną w tym temacie. Mimo usłyszeć, że w jakiś sposób moje simy się jednak wyróżniają - pozytywnie, negatywnie - nieważne; ważne, że się wyróżniają xD Dziękuję :*

A dziś coś nowego, pomimo tego, że komentarzy tyle, co kot napłakał No cóż, ja i tak tutaj coś wstawiać będę
Dziś przed Państwem - Leda!

enjoy! :>

Ostatnio edytowane przez Malin : 22.02.2013 - 10:01
Malin jest offline  
stare 21.02.2013, 22:49   #126
Laselight

Reputacja: 12

Od paru godzin nikt nie zostawił nawet jednego komentarza, a szkoda.

Twoje simy są bardzo charakterystyczne, głównie przez grube i wyraźne brwi. Dzięki temu wyróżniają się w tłumie. Nie zauważyłam , żeby były podobne do siebie (tak, przejrzałam cały temat i nie skomentowałam). Twojego najlepszego sima ciężko wybrać, gdyż wszystkie są świetne.

Twoja ostatnia simka jest bardzo naturalna. Nie wiem co można by w niej zmienić. Zakochałam się w jej oczach.
stare 21.02.2013, 22:58   #127
rudzielec

Leda ma piękne oczy, normalnie się w nich zatapiam
Szczerze mówiąc, to już nie wiem która z Twoich simek podoba mi się najbardziej, one wszystkie są prześliczne bo się czymś wyróżniają *.*
Fryzura, brwi, wszystko idealnie dobrane, strasznie mi się podoba i chętnie bym nią sobie pograła :3
stare 22.02.2013, 09:37   #128
FresH

o kurcze, Leda jest przepiękna. *-* Świetne usta i te oczyyy. Nie podoba mi się tylko jej ubranie... ;p A i zapomniałem, uwielbiam pieprzyki u kobiet! U Ledy jest trochę niepozorny, ale JEST! :3 Też bym nią pograł, hyhy.
FresH jest offline  
stare 22.02.2013, 09:58   #129
cerastes

Wszystkie Twoje simy są śliczne. Zwracają uwagę nie tylko wykreowanym wyglądem (twarz, różne typy urody), ale również gustownymi stylizacjami i prezentacją.
Jednak tak idealnie jak simka powyżej, nie wyszła Ci chyba żadna postać. Wszystko w tej simce jest tak precyzyjnie "poskładane" - wygląda doskonale. Najbardziej podoba mi się 5 i 6 fotka - są bardzo realistyczne co jeszcze bardziej podnosi wartość artystyczną wykreowanej postaci.
Idealnie dobrany kolor włosów do barwy oczu, choć wszystko w tej simce można podziwiać.
cerastes jest offline  
stare 22.02.2013, 10:41   #130
Fallen

Po pierwsze: dwie ostatnie prezentacje są takie magiczne! Szczególnie ta przedostatnia, wspaniałe kolorki
Najnowsza simka jest prześliczna. Ma takie piękne oczy, idealnie dopasowane do koloru włosów, które również są cudne. Wszystko do siebie pasuje Ogólnie średnio lubię takie grube, gęste brwi, ale Twoim simkom dodają one uroku.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania