|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkoda, że dopiero teraz postanowili wprowadzić tę mini-gierkę na ekranach ładowania. Ale nie będę narzekał, bo na pewno jeszcze wiele razy z tego skorzystam - w końcu od premiery "Skoku..." do TS4 jest całkiem spora przerwa, a w simy gram dość często
![]() Po obejrzeniu dziennika producenta doszedłem do wniosku, że to chyba najpotężniejszy dodatek, jaki powstał. Czuję, że spędzę całą masę godzin na zabawę w zmianę przyszłości ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Zauważyłam ciekawe gadżety na tym filmiku z gameplayem producentów (czas: 3:39). Co to może być? Moim zdaniem to tylko ozdoby które trochę się tam poruszają, ale nic poza tym. Tak czy siak świetne. Każdy dzieciak będzie miał coś takiego na biurku, genialne!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
To są chochliki. Jest ich 10, po zdobyciu wszystkich sim dostaje 11. To holograficzne zwierzątka, które trzeba karmić i opiekować się nimi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Oiiiii *u* Jakie słooooodziutkie ^^
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O, fajny pomysł z tymi chochlikami. Jak ktoś w rodzinie nie ma miejsca na zwierzątko, to może sobie coś takiego sprawić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No właśnie, czy w przyszłościowym miasteczku można mieć koty, psy itd. Jeżeliby nie, to byłby jedyny minus ode mnie dla tego dodatku. Jak mógłbym nie zabrać tam swoich kociaków?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Wyczytałam na jakiejś stronie (ale już nie pamiętam na jakiej), że nie można będzie zabierać ze sobą zwierząt do Oasis Landing. Będą musiały zostać w domu... :'(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Znalazłam http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_Into_the_Future tu pisze że zwierzęta nie mogą przechodzić przez portal i teleportować się do Oasis Landing :'(
Na angielskiej Simspedii można się doczytać wielu fajnych informacji, których na naszej Simspedii (przynajmniej na razie) nie ma ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 19.09.2013 - 15:51 Powód: post pod postem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Hmmm... A jeśli tak, to ciekawe czy po zamieszkaniu tam na stałe da się mieć zwierzaki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Aż miło, że to ostatni dodatek, bo gra stała się już tak przelukrowana, że granie stało się straszną nudą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|