|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zwierzaki,Cztery Pory Roku rzecz jasna i jeszcze chciałabym żeby zrobili coś takiego wieś i miasto - miasto to tak jak w TS2 Osiedlowe Życie że bloki itd,a wieś to te wszystkie krowy,świnki,nowe produkty do sadzenia jakieś rolnicze ''gadżety'' ... no i własny biznesik miło by było gdyby dali.Trochę się zdziwilam,że pierwszym dodatkiem były podróże,bo to już było ale się ciesze bo te misje itd ...jednak chciałabym żebyw podróżach było taklie coś,że jak podczas wakacji zdobędziesz następny poziom wizy to możesz przedłużyć pobyt...ale z drugiej strony byłoby łatwiej i mniej ciekawie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Mnie tam bardzo pasuje nadchodzacy dodatek - mozna byc architektem i stylista ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
ZWIERZAKI, PODRÓŻE I nocne życie
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oczywiście cztery pory roku bez tego gra nie wygląda realistycznie
Zwierzaki niewyobrażam sobie gry bez tego dodatku;(( |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie zwierzaki (ale ulepszoną wersję, nie to, co było w dwójce...), cztery pory roku (śnieeeg.!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
"The Sims 3: Magia i Czary", bo słowa "Abrakadabra" nie lubię, jest takie... nieprawdziwe. Rzucanie zaklęć, więcej składników do eliksirków, latanie na miotle, brak zmieniania skóry przy złym lub dobrym charakterze, którego też nie powinno być! <zdenerwowanie> Jedynie dobre zaklęcia lub złe, bo i te i te się czasami przydadzą. No i jakieś zaklęcia do domu, np. naczynia same się myją w zlewie, bo sima nie stać na zmywarkę. I przede wszystkim latanie na miotle po całym mieście! Jestem wkurzona, bo "Osiedlowe Życie" i jego magia to koszmar (nie czepiam się całego dodatku, lecz jego magicznej części)! No i dzieci czarodziejów powinny "dziedziczyć" po nich moc... Ksiąg powinno być więcej, jedna uczy eliksirów, druga zaklęć, trzecia jest od czarnej magii... Ach, jak ja bym chciała w trójce magię! I żeby różdżka była normalna, a nie z jakimiś bzdetami na sobie, i żeby składniki niektóre można było znaleźć w niektórych zwykłych miejscach w mieście...
Wiem, że za dużo wymagam x) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|