Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.12.2011, 11:55   #1741
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał milkie_way15 Zobacz post
@Stephenowa - lajf is brutal : D . no właśnie chyba centaur. (kurde, a niby się czytało całego Harrego Pottera, nie?)

@suomii - hahahha, ale on jest draniem , hamem (w sensie szynką xd)

przystojny drań lubię takich xd
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.12.2011, 12:29   #1742
elwa17
Guest

milkie_way15 - śliczne widoki Z jednej strony szkoda mi Hanny, ale z drugiej ciesze się bo lubie jak ktoś miesza w życiu simów <wiem, jestem okropna>
shotshe - fajna historia Podoba mi się Amelia, czekam na zdjęcia, kiedy stanie się nastolatką. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać ^^

SIOSTRY CZ 3

Julia zamartwiała się o siostrze, która nie wróciła na noc i na dodatek nie odbierała telefonu. Cały czas wyglądała przez okno, w nadzieji, że ujrzy wracającą do domu, całą i zdrową Alę.
[img][/img]
Fakt, Julia była zdzirą, ale dla własnej siostry rzuciłaby się w przepaść, byle tylko włos jej z głowy nie spadł. Zawsze stawała za nią murem i broniła ją jak lwica. Może i to zołza ale zarazem kochana siostrunia
''No nareszcie!'' - krzyknęła Julka, ujrzawszy Alę wchodzącą na posesję.
[img][/img]
Jednak zmartwiła się, bo dziewczyna ledwo trzymała się na nogach (jak się później okazało, John budząc ją wcześnie rano, oznajmił, że musi natychmiast opuścić jego dom. Na pytanie, czy ją odwiezie, tylko się zdenerwował i zaczął krzyczeć, więc Alicja szybko wybiegła z budynku). Siostra zaprowadziła ją do pokoju i załadowała ją do łóżka.
Zadzwoniła również do pracy Ali i poinformowała jej przełożonego, że dziewczyny dziś nie będzie. To samo uczyniła ze swoją szefową.
[img][/img]
Dzień mijał Julii powoli. Cały czas zastanawiała się co przydarzyło się jej siostrze, ale nigdy nie spodziewała się wersji, którą wkrótce usłyszy.
Ala przespała cały dzień, była wykończona. Obudziła się dopiero wieczorem, lecz ciągle wyglądała mizernie. W salonie przywitała ją Julka.
[img][/img]
[img][/img]
(z dymku wynika, że Julka porównywała całą sytuację do jakiegoś filmu )
Zrobiła siostrze coś do jedzenia, po czym zaraz chciała przystąpić do przesłuchania odnośnie minionej nocy. Ala odrazu zbyła siostre tłumaczać, że nie da rady o tym mówić, ale ma się nie martwić.
[img][/img]
[img][/img]
Julii taki obrót spraw w ogóle nie odpowiadał, lecz musiała przystań na prośby siostry odłożenia wyjaśnień. Po skończonym posiłku Alicja wzięła prysznic i znów poszła spać. Julka również położyła się, lecz nie mogła zmrużyć oka, cały czas rozmyślała o siostrze. W nocy udało się jej usłyszeć odgłosy wymiociń z łazienki siostry oraz ciche szlochanie, jednakże uznała, że zostanie w łóżku. . .
CDN

PS
Przepraszam najmocniej jeśli pojawią się błędy w pisowni, ale tak jakoś wyszło, że pisałam na szybcika

Ostatnio edytowane przez elwa17 : 31.12.2011 - 12:32
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2011, 14:05   #1743
inseparable

@all - powiem wam tak : zasiadłam w wannie i ułożyłam historię Harlow na najbliższe... dużo lat xd a że jestem chora i na sylwestra się nigdzie nie wybieram to bd mieć dzisiaj sporo wolnego czasu na to ; )
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2011, 14:44   #1744
Miscellaneous

milkie - Też nigdzie nie wychodzę dzisiaj... Jakoś mnie tak nie kręci w tym roku... Święta minęły jak zwykły dzień, wydaję mi się że minęło dopiero 6 miesięcy roku 2011
elwa17 - Uuu.. Wydaje mi się, że Ala jest w ciąży, i nie chce mówić siostrze
stare 31.12.2011, 14:59   #1745
elwa17
Guest

No prosze, ja też nigdzie dziś nie wychodzę, widze że nie jestem jedyna heheh Ogólnie sylwester to dla mnie normalny wieczór - siedze na kanapie z laptopem do późna i gram

milkie way15 - fajnie, że masz wene, czekam z niecierpliwością na historię ^^ Swoją drogą, to ja też tam mam - jak sie ułoże w fotelu to nie raz coś fajnego wymyśle dla moich simów
Catti - aaa nie zdradze, nie zdradze Ale będzie się sporo działo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2011, 15:24   #1746
Stephenowa

Hahahah, Milkie, HP przeczytany od deski do deski, a ja nawet nie wiem, jak się głupie zwierze nazywa, hahah.

To cieszę się, że Wasze historie jakoś się toczą! Noo, i jeżeli aż tyle użytkowniczek zostaje dziś w domu, to pewnie jakieś ciekawe rzeczy dziać się będą. Czekam z niecierpliwością. Wesołego nowego roku. (W siiiimsach puśćcie fajerwerki, muahaha! )
stare 31.12.2011, 15:57   #1747
Saphira

[QUOTE/]
<ide myslec dalej nad historia Natsu i Cathi...jakby tu przedstawic w simsach watek rozstrzygajacy xD>[/QUOTE]

Oj no czekam i nie trzymaj nas w napięciu.

Najlepszy zwiastun tego lata !
Jak dla mnie super...Polecam...
Mari777
Saphira jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 00:34   #1748
inseparable

no więc z okazji nowego roku...

... rodzina Harding !

Jak już wiecie z poprzednich części, Damon zdradzał żonę i się wyprowadził. Od tamtego czasu minęło już troszkę czasu. W domu nie działo się najlepiej - w końcu Hanna nie pracowała. Oczywiście, dostawała alimenty od Damona, jednak nie były to wygórowane sumy. Postanowiła podjąć pracę, ale tylko dorywczą - nie chciała się rozstawać z Harlow, chciała być cały czas w domu w razie wypadku. Więc pracowała te kilka godzin na pół etatu, jednak chciała zapewnić córce godziwy byt, a dom był dość kosztowny w utrzymaniu. Dlatego też wprowadziła się do nich koleżanka Hanny jeszcze z liceum, Kristin wraz z córeczką Sumithą. (Kristin urodą nie grzeszy xd)

Jak się okazało mała od razu miała urodziny ; ) W okresie dziecięcym dziewczynki zaprzyjaźniły się ze sobą.

Hanna starała się utrzymywać jak najlepsze stosunki z córką, żeby wynagrodzić jej brak ojca. Harlow chyba nigdy nie dostała kary, ani nic.

Żeby troszkę zaoszczędzić rodzina postanowiła grzać w domu kominkiem. Jednak ktoś go musiał codziennie rozpalać. A że to najczęściej Hanna siedziała sama i sprzątała, gotowała czy cokolwiek, to ona zwykle się tym zajmowała.

Jednak pewnego razu wydarzyło się ogromne nieszczęście. Wybuchł pożar... A Hanna znajdowała się w środku. Czuła jak pali się żywcem... Nikogo nie było w domu, sąsiedzi też o tej porze byli w pracy, więc nikt nie wezwał straży na czas...

Wkrótce już nie tylko Hanna się paliła, zajęła się także część salonu.

Z daleka zobaczyli to strażacy i jak najszybciej mogli pospieszyli na ratunek.

Ale było już za późno[*]

Wszyscy byli załamani.

Mała Harlow nie wiedziała, co się teraz z nią stanie.

Dostała telefon od ojca, który próbował ją pocieszyć. Jednak nic nie wspomniał o jej dalszym losie...

Harlow próbowała być dzielna i udawała że wszystko jest ok.

W nocy dręczyły ją koszmary, więc spała w łóżku matki.

''Co teraz ze mną będzie?''

Ale na osobności już nie ukrywała swoich uczyć. Czasami puszczała wodę w kranie, żeby nikt nie słyszał jak płacze...

Jak myślicie? Co stanie się z Harlow? Jak dalej potoczą się jej losy? Odpowiedzi na te pytania najprawdopodobniej w czw lub pt (o dziwo po północy mój internet nie odmawia współpracy, więc może imgur mnie nie zawiedzie tak jak w ciągu dnia)

@Marl - przepraszam , ale nie miałam kompletnie pomysłu jak ją zabić xd jestem sadystką, wiem ;d
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 00:44   #1749
Miscellaneous

milkie - JAK MOGŁAŚ?!! Musisz mi powiedzieć, skąd masz fryzurkę Hanny a losy Twojej rodzinki są tak wredne, jak Shaiden w stosunku do swojego przyszłego chłopaka <upss, wygadałam się>
stare 01.01.2012, 00:45   #1750
lazuryt00

milkie_way15

Sadystka xD

Ogółem, od dawna, a to dawna czytam wasze historie, ale nie komentowałam, może teraz zacznę
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania