Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2012, 14:38   #1
shotshe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Voícé jest super ! Moja też się przyjaźni z Lolą Belle Tylko nie wiem jak to się stało, że Lola u mnie stała się wampirem.. ale to nic!
http://chomikuj.pl/Justyna211/The+Si...roje+Lady+Gagi
Link do szokuących strojów Lady GaGi

milky ja tez ułożyłam historię na kolejne lata.. już dla wnuków Fensy.. Biedna Hana.. ale będzie dobrze

Ostatnio edytowane przez shotshe : 01.01.2012 - 15:14
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2012, 17:51   #2
Miscellaneous

Voícé - No, ubrała się jak Lady Gaga ;D Nie mogę się doczekać dalszych losów.
Marl - Upss... A myślałam, że Roshan przyjdzie przeprosić Tulę i będą razem :/ A Lidka chyba nieźle zdziwiona..

Ja narazie nic nie wstawiam, dopóki nie wymyślę jakiejś historii dla Shaiden i z kim tam ona będzie... Już mam !! Ale teraz nie wstawiam, bo nie wiem czy wypali.
stare 01.01.2012, 18:37   #3
M3Lcik

Kurczaki ja tez nie mam pomysłów już...tzn mamale jakos nie mam weny do grania...musze zrobic sobie wolne od Simów...

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 18:58   #4
Arisane

Nie Marluś, nie! Masz wenę!
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 19:55   #5
eyvee

@voice - normalnie jak Lady Gaga haha xD super ciuchy ma i fryzure
@marl 89 - Nefri jest slodziutka jak ja kocham male dzieci wampirki *,..,*
@milkie way - uuuuuuu biedna Hanna <a mowicie ze ja jestem wredna bo zanijam simow xD>, ciekawe co teraz bedzie z Harlow
@elwa 17 - hehe chyba ktos tu jest w ciazy Ala sie wkopala ;p
@shotshe - z tym kibelkiem najlepsze hahaha xD

A u mnie powoli do przodu ...

Rodzina Tanimoto ciag dalszy...

Czas studniowki - wszyscy glosno rozmawiali tanczyli i dobrze sie bawili...no moze oprocz Natsu, ktorego coraz bardziej wkurzalo zachowanie sie Hikaru...

Blondyn wkoncu stracil cierpliwosc i nagadal Hikaru, ze wie co kombinuje i ze nie ma sie zblizac do Cathi, zaslaniajac ja za soba.

Hikaru oczywiscie jakby nigdy nic stwierdzil, ze nie wie o czym mowi i ze nie powinien byc taki zaborczy i zazdrosny o dziewczyne, zachowujac sie jak normalny uczen...

Natsu nie pozwolil sie sprowokowac Hikaru i zaciagnal z dala od niego Cathi...

"Jeszcze pozalujesz, ze zdradziles "Ragnarok"...juz niedlugo sie o tym przekonasz..." - mowil w myslach Hikaru.

Natsu powiedzial Cathi, ze musi sie trzymac z dala od Hikaru. Cathi oczywiscie nie wiedziala o co mu chodzi i chce by mu wszystko wyjasnil.
Blondyn zdradzil dziewczynie, ze nalezal do gangu przestepczego "Ragnarok", gdzie naleza najsilniejsze typki z miasta - traktowal to jako przystanek, by walczyc z tymi ktorych nienawidzil lun na ktorych chcial sie zemscic, lecz z powodu rezygnacji teraz czlonkowie gangu chca go dopasc i Hikaru jest jednym z nich...

Cathi nie wiedziala co powiedziec! Nie mogla w to uwierzyc - Natsu i gang?! Chociaz z drugiej strony rozumiala dlaczego tak postepowal <przeszlosc Natsu>...

Natsu spodziewal sie, ze Cathi jak kazda inna osoba odwroci sie od niego, ale ta zaczela na niego krzyczec!
"Dlaczego? Dlaczego mi nie powiedziales, ze nalezales do gangu? Przeciez oni cie moga zabic! Dlatego ciagle wieczorami przychodzisz poraniony i poturbowany!..."
"Uspokoj sie, bo jeszcze inni uslysza, a nie chcesz miec problemow przez to prawda?..."
Cathi nie wiedziala juz co powiedziec...zamilka i odeszla od blondyna.

"Co on sobie mysli?...Zachowuje sie jak egoista...chce walczyc z calym swiatem jakby byl jego wrogiem...nic dobrego z tego nie wyjdzie..." - martwila sie Cathrine popijajac poncz...
I tak studniowka dobiegla konca zostawiajac Cathi z glowa pelna problemow.

Po powrocie z uroczystosci Cathi nie mogla zasnac, dreczylo ja to co uslyszala od Natsu...postanowila, ze rano z nim porozmawia.

I tak tez zrobila...Cathi zatrzymala Natsu, gdy ten chcial wyjsc mowiac, ze nie powinien walczyc z Ragnarokiem, ze martwi sie o jego stan zdrowia, gdy ciagle przychodzi ranny do domu, powiedziala rowniez ze ma na siebie uwazac...
Natsu zachowywal sie jakby nic nie slyszal i stwierdzil, ze nie potrzebuje niczyjej opieki i troski, ze ma sie nie wtracac i nie zblizac sie do Hikaru - zalatwi to po swojemu.

Cathrine stracila cierpliwosc:
"Jak to nie jest moja sprawa?! Ciagle przychodzisz ranny, mozesz zginac a ty nic sobie z tego nie robisz?! Nie wiesz o tym, ze przyjaciele sobie pomagaja i martwia sie o siebie nawzajem?! Masz przyjaciol, zrozum to wreszcie, ktorym za tobie zalezy..."
Ale Natsu jej przerwal wtracajac:
"Mowilem ci juz nie masz sie wtracac! Masz siedziec w domu i nie wychodzic! I Niby komu zalezy?!..."
Cathi nie wytrzymala i krzyknela na Natsu " GLUPEK!!!..." i uciekla placzac zostawiajac Natsu samego.

Slonce juz zaszlo, Cathi siedziala samotnie na starej piaskownicy myslac o Natsu. Kochala go, ale nie rozumiala dlaczego nie chce nikomu zaufac, czy przeszlosc tak bardzo go zmienila?...

I nagle zza plecow ktos zawolal Cathi - byl to Hikaru.
"Witaj Caathi...a czemu to siedzisz tak sama poznym wieczorem?" - jego glos byl inny niz zawsze.

Cathi miala zle przeczucia...
"No, no no ciekawe co powie blondasek na wiesz, ze jego przyjacioleczka ma k-l-o-p-o-t-y..." - Powiedzial tajemniczo Hikaru...

Pozna noca Natsu postanowil isc poszukac Cathi, ale dostal nagle wiadomosc w komorce:
"Yoo Natsu-chan, a ja mam cos czego ty nie masz...jesli chcesz to odzyskac przyjdz nad Stary Lesny Staw o polnocy"

Natsu ogarnela wscieklosc, wypadl z domu jak armata.
"Choler*!, czemu ona mnie nie slucha?!.." - krzyczal w myslach blondyn

Przy stawie Natsu zobaczyl...Kenichiego!
"Ty draniu! Gadaj gdzie ona jest?!" - krzyknal Natsu.
"He he...nie denerwuj sie tak panie idealny, niestety wpierw musze ci sie zrewanzowac za te bojke przy teatrze...nie mysl, ze ja znajdziesz....jesli przezyjesz!"

I nagle nie wiadomo skad wyszla gromada czlonkow "Ragnarok"...
"Teraz pozalujesz, ze opusciles gang. Dobrze wiesz, ze kto go opusci zostaje unicestwiony!" - krzyknal Kenichi.

W tym samym czasie...Hikaru zanosi nieprzytomna Cathi do jakiegos starej opustoszalej komorki...

Gdy calkowicie bezbronna Cathrine zostaje uwieziona w komorce sam na sam z Hikaru...

...na Stawach rozstrzygnie sie decydujaca walka...o zycie i przyszlosc...
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 19:58   #6
Electric Shabet

shotshe - tego mi było trzeba, dzięki za stroje, na pewno się przydadzą

Catti - Właściwie, to się wzorowałem na stroju Britney Spears

eyvee - Nie wzorowałem się na strojach GaGi, tylko na strojach Britney Spears xd Ale normalnie boję się o Cathi... Ogl. to masz niezłą wenę na losy simów, ja bym w życiu czegoś takiego nie wymyślił

Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 01.01.2012 - 20:06
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2012, 17:49   #7
Arisane

Ale wy to macie fajne historie, ja nic nie mogę dać, bo poraz kolejny walczę z tym samym co zwykle... Jak ktoś czyta moje posty to wie, o co mi chodzi... Na "P".
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 20:19   #8
Miscellaneous

Cytat:
wypadl z domu jak armata
Rozwaliło mnie, haha.

eyvee - Zaczynam się bać, a coś jest naprawdę przerażające w tej historii. Boję się o Cathi. No i Natsu ^^. Ale serio, zazdroszczę pomysłów.

Ja chyba zrobię reinstalkę, bo mi simowie którzy są ściągnięci nie działają.. ;(
Rodzinki mi nie będzie szkoda, i tak nie mam pomysłów, moje simy mnie nie słuchają.
stare 01.01.2012, 20:26   #9
M3Lcik

Eyvee- przerażasz mnie!

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2012, 20:59   #10
Stephenowa

Eyvee Matkoboska, jaką Ty masz wyobraźnię! Cudowne toto! Chcę więcej. Małe FS się zrobiło, co? : > Ale jest genialne. Czekam czekam! No i reszto forumowiczów- Wasze historie też są super. : >

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości)

Zasady Postowania