![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No tak, domek ci ślicznie wyszedł, tylko niezbyt podoba mi się dach i kolor elewacji frontowej. Bardzo mi się podoba.
No, i jeszcze ogród... czemu jest taki mało zazieleniony? Po namyśle nie podoba mi się jeszcze przedpokój i gabinet, po prostu... nie pasują do resty domu. A jak zrobiłaś to podwyższenie z wanną w ostatniej łązience? |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo ładny domek... sorki ale jakoś nie chce mi się pisać. Ładna sypialnia!
|
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() w dodatku Własny Biznes jest możliwość postawienia takich fundamentów bez użycia kodów. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Excalibur - czego nie ma tej chaty w konkursach. W ucho chcesz? Połączyłeś tradycję z nowoczesnością. IMO udana produkcja. Dawaj to na konkurs. Dla kogo my je robimy?
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo łądny domek. Ja w takim czułabym się jak w raju, bo kocham przestrzeie.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się: Wszystko oprócz - 10
Nie podoba mi się: - niebieska sypialnia -1 - połączenie 2 stylów, jest okey, ale troszke zabardzo je połączyłaś i nie wygląda to ładnie. - 1 Ogólna: Nieźle Ci wychodzą domy.... ![]() 8/10 Apropo łączenia stylów, niektóre pokoje jak z jasnym drewnem są śliczne i pasują do staroświeckich jak i nowoczesnych stylów. Łazieneczka i ten czarno-biała sypialnia nie pasuje całkiem do stylu staroświeckiego. ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Świetny domek! Daj do ściągnięcia!
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Exalibur świetnie się spisałeś !! :tu: Jestem pełna podziwu, a i musisz koniecznie dać ten domek na konqrs bo jest warty wygranej. Niektóre rzeczy mi nie pasują ale to tylko takie małe szczegóły...
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Keyshia : 30.03.2006 - 15:23 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|