![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnątrz za dużo nie widac pod czas śniegu i ta choinka jest brzydka.Nie ma zelwu w kuchni i fieranki mi się nie podobają.Brzydko wygląda poduszka dla kota pod telewziorem.Sypialnia patrzec nie można i szafa za blisko lużka.Drabinka w gabinecie nie podoba mi się.
5/10 - to tylko moja ocenka pzdr. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
kurde .. zeczywisie musze zmienic pare rzeczy .. dzieki za te sórową ocene björn borg
. Sypialnia ejst do kitu .. xD pomysle nad zmianą jej xD a tak poza tym to mam nadzieje ze bede robiła wreszcie lepsze domy ..xD a nei takie zwykłe jak dotychczas xD |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Czy ja wiem taki O! moja ocena 7.5/10 pozdr
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dziex za ocene xD ehhe .;p
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Hol: Podobają mi się kolory.No i kotek też jest tak jakby dopasowany
![]() Salon i kuchnia: Popieram kombinację dwa w jednym ![]() Sypialnia:Widać że w remoncie...do paru rzeczy się przyczepię.Sypialnia jest mała,więc wybierz troszkę mniejsze łóżko.Bardzo pusto tam nie jest,miejsce zajmuje garderoba.Nie łatwiej byłoby kupić szafę?To wszystko tłumaczy fakt,że sypialnia jest w remoncie. Łazienka: Podoba mi się.Wszystko wygląda jak prawdziwe. Gabinet:Mały i przytulny ![]() Całokształt:5-,ten minus za sypialnię.Jak mówiłam,zamiast garderoby:szafa a zamiast wielkiego łoża z baldachimem:nieco mniejsze łóżko.Najlepiej dla jednej osoby,bo,jak zauważyłam,w domku mieszka jedna simka i kot.Więc po co ci łóżko dla dwojga? Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,Deeta. |
![]() |
#17 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wnętrze całkiem ładne ale bryła paskudna bez obrazy ale mogłaś użyć kody aby zmienić nachylenie dachu . dałbym jeszcze z tyłu domu kryty taras dzięki czemu dom nie przypominał by kwadratu . Dam 7\10 bo wnętrze mi się spodobało
#18 |
Guest
|
![]()
bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
dzikeuje za wyrozumiałe ocenki