![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak już kiedyś pisałem - masz dobra rękę do dekorowania wnętrz i bardzo ładnie dobierasz dodatki. Nadal podtrzymuję swoje zdanie, bo w tym projekcie również widać rękę znawcy.
![]() We wnętrzach widzę kilka ciekawych rozwiązań, które bardzo przypadły mi do gustu: np. przeszklona palmiarnia, dwupoziomowa łazienka, salon oddzielony częsciową ścianą od kuchni, czy pokój Anthony'ego, gdzie wygospodarowałaś miejsce na kącik telewizyjny. Poszczególne pomieszczenia są ładnie zagospodarowane, a kolory ziemi przewijające się przez cały dom sprawiają, że projekt tworzy jedną, spójną całość. Drażni mnie tylko mała ilość okien w sypialni oraz wisząca lampa w pokoju Anthony'ego, która nie pasuje stylistycznie do reszty pomieszczenia. Szkoda, że nie załączyłaś rzutów - ciężko się zorientować w rozkładzie pomieszczeń przy tak skomplikowanej bryle. Dobra robota. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dom od strony wejścia wygląda świetnie - bardzo realistycznie. Ogólnie bryła jest dość fajna. Wydaje mi się, że cały jej urok psuję źle dobrany tynk. Kolory ok ale nie tak jasne odcienie. Ogród świetnie komponuje się z budynkiem.
Fajne połączenia: akcesoria metalowe + ciemne drewno w kuchni. Ubolewam tylko nad tym, że taki ponury kolor dałaś na ściany. Salon jest świetny. Jednak mam małe ale ![]() Bardzo podobają mi się Twoje pracę. Co prawda dużo jeszcze przed Tobą do perfekcji, ale najważniejsze, że z każdą prezentacją robisz duże postępy. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hmm ;] Bryła fajna, tylko taka zimna... [brr, hehe ]... W srodku wszystko ok. A takowe pytanko: dasz do sciagniecia? moze byc bez mebli xD
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
dom fajny osobiscie podoba mi sie to ogrodzenie ogród koło basenu 10/10
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Super, po prostu super. Ale jedyne co mi nie przypadło do gustu to ten płot, jest taki jakby...za wysoki.
Moja ocenka to 9,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Napisz mi gdzie Ty ściagasz tak fajne dodatki do tych domów. I jaka to część sims-ów? The Sims 2? Czy moze inne dodatki?
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Fajnie Ci wyszedł kształt domu, gdyby nie garaż. Nie podoba mi się w niej też rozstawienie okien, oraz kolory.
Trochę dziwny ten ogród , ale może być. W hallu totalnie nie pasuje lustro i jest trochę puto. Ta wanna zz badylami mnie rozbroiła xD, aczkolwiek łazienka Ci łądnie wyszla. Pralnia jest ok, natomiast kuchnia mi się nie podoba, jest jakaś taka, jakby to nazwać... sterylna ?... W salonie jest zaciemna kanapa, a na piętrze nie podoba mi się komoda i pokrycie ścian przy fontannie. W sypialni jest trochę za pusto , a w palmiarni za ciemno. Łazienka ujdzie. Najbardziej spodobal mi się pokój syna, tylko ten żyrandol trochę nie pasuję =]
#19 |
|
![]()
Aaagrh!!! Prześladują mnie polskie znaki w tych komentarzach!!! Rozumiem patriotyzm w różnych zabiegach lingwistycznych, ale polskimi znakami trzeba umieć się posługiwać:
Ruika: "cały jej urok psuję źle dobrany tynk" "Bardzo podobają mi się Twoje pracę" simziaba094: "łazienka Ci łądnie wyszla" "żyrandol trochę nie pasuję" Niech Wasza miłość do języka ojczystego wyrazi się w inny sposób!!!!!!!! A co do domu: Elewacja frontowa kojarzy mi się z amerykańską willą na przedmieściach, jeszcze te dwa samochody! Wygląda to po prostu świetnie!!! Natomiast z innych stron wygląda po prostu dobrze. A jeśli chodzi o samo wejście, drzwi frontowe i te małe zarośla w okolicy (zdjęcie 7-8)- cudownie, uwielbiam takie efektowne miejsca jak to, gratuluję. Ogródek ładny, podoba mi się. A jeśli chodzi o to wysokie białe ogrodzenie- patrząc od zewnątrz wygląda jak mur berliński albo zagroda dla bydła ( ![]() Wnętrza- super. Zacznę od tego co mi się nie podoba: lista nie jest długa, chodzi mi tylko o niebieską łazienkę: nie lubię morskiego motywu w takich miejscach, ale co komu pasuje. Ja po prosu nie lubię... więc oceny za to nie obniżę, bo chyba jednak wszystko jest dobrze dobrane... To co mi się podoba: oj, nie wymienię wszystkiego, bo by mi palce uschły od pisania, wymienię tylko najważniejsze: * jednolity styl- wszystko do siebie pasuje, jest zgrane zarówno pod względem stylu jak i koloru. Od razu widać konsekwencję w dobieraniu dodatków. * czarna ściana w salonie- uwielbiam. Jest idealna, w odpowiednim miejscu, wspaniale kontrastuje z otoczeniem. Podoba mi się ogólnie cały salon, tylko jedna uwaga: kanapa. Ma odpowiedni kształt, ale powinna być nieco jaśniejsza, ale może czepiam się szczegółów... * łazienka z ciemnego drewna- nic dodać, nic ująć. Samo sedno. * ogród zimowy- nie wiem jak to nazwać, ale dodaje domowi uroku, życia. * podłoga w kuchni- samo pomieszczenie jest po prostu zgrane, ale najbardziej moją uwagę przyciągnęła właśnie podłoga, pasuje do wnętrza idealnie, a do tego sama w sobie jest przepiękna. Dom uważam za udany. Pomijając łazienkę daję za niego 10/10 i czekam na następne!
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie lubię.. hmm.. dużych domów^^ widać, że nad bryłą całkiem dużo pracowałaś ^^
wewnątrz.. podoba mi się. poza tymi krzakami w wannie ; D 8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|