![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Mam najnowsza wersje tego programu juz z niego skorzystalam.
Do kotka22: Co do tego ze wskazuje on bledne dodatki to sie z Toba nie zgodze, on wskazuje dodatki nie bledne lecz te ktore w jakis sposob modyfikuja dane lub zawartosc gry np mody globalne. Nie oznacza to ze jednak ze od razu musza byc wadliwe. Wyrzucilam kilka hackow ale nic mi to nie pomoglo. Ostatnio edytowane przez bacha88 : 02.09.2008 - 13:21 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A może spróbuj po prostu przeinstalować grę?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
@up: tez tak sadze.
i od nowa sciagac dodatki, ale nie wszystko naraz, tylko po troche. wtedy bedzie latwiej wiedziec co, w razie czego, spieprzy grę. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zamiast na nowo instalowac gre moge zmienic nazwe folderu EA GAMES w Dokumentach i odpalic Simsy. Na to samo wyjdzie bo folder EA GAMES zostanie utworzony na nowo jak przy nowej instalacji. A co do dodatkow to nie bede ich sciagac na nowo bo mam ich bardzo bardzo duzo a wiekszosci z nich uzywalam juz na kilku lub nawet kilkunastu poprzednich(czasem jednak ponowna instalka jest potrzebna np po reinstalce windowsa) instalkach Simsow
![]() Na chwile obecna skanuje downloads za pomoca SimPe.. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 11
|
![]()
Łatwiej by było, gdybyś miał posegregowany download, np. Domy, Ubrania, Mody...
Ale wydaje mi się, że reinstalka byłaby lepsza ^^ pograłbyś trochę na cleanie, a potem najwyżej ściągał... A Clean Installer nie wykrył wadliwych dodatków? Skanowałeś nim w ogóle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dajama przeczytaj powyzsze posty.
Problem rozwiazany. Usunelam kilka plikow modyfikujacych gre, majacych w nazwie tylko numer, ktore prawdopodobnie zaistalowaly mi sie z jakims nieoficjalnym dodatkiem. I teraz moje Simsy dzialaja juz normalnie ![]() Temat mozna zamknac Ostatnio edytowane przez bacha88 : 03.09.2008 - 11:52 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|