![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
shizeR mozesz jasniej troche??
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
ani trochę mi się nie podoba =[
#14 |
|
![]()
Ekhm jest wolność słowa, więc można mówić co się chce ^^ Jak już coś wystawiasz na forum to rób to porządnie, zawsze wszystkim zwracam uwagę na jakość prezentacji, a twoja nie robi na mnie wrażenia. Ahh i to co że to twój pierwszy dom na forum nikogo to nie obchodzi wystawiasz tu dom więc licz się z krytyką, nikt tu nie ma taryfy ulgowej.
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
mało mebli i wielkie pomieszczenia... szkoda słów na ocene tego domu.
nie wspomnę już o zdjęciach które są fatalne. 2/10. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
temat do zamknięcia
|
![]() |
#17 |
|
![]()
Najpierw dajesz dom, później mowisz , ze temat do zamknięcia ?
Przestań się aż tak bać krytyki. Każdy ma talent do czego innego. Tobie może nie najlepiej wychodza domy, z resztą poczatki zawsze są trudne.
#18 |
Guest
|
![]()
haughton pokarz swuj pierwszy domek i dopiero mów ja robie podobne domy więc 6/10 i nie popisuj sie asiolek
|
![]() |
#19 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Rozumiem twoja pierwsza praca ale popełniasz te same błędy co większość użytkowników stawiające swoje pierwsze posiadłości .czyli Oczywiście za duża bryła a co za tym idzie duże pomieszczenie które trudniej umeblować .
Na zdjęciach mało widać bo są małej rozdzielczości . Rzecz jasno co już widzę z daleka pomieszane style meblowania . Podpatrz innych użytkowników jak robią domy i jak je fotografują bo to też ważne z jakiej perspektywy robisz zdjęcia a tego zależy efekt całej pracy . Ocena Bryła 1\10- widziałem już gorsze bryły . Ogród 2\10- kilka krzaków i staw nie czyni jeszcze ogrodu nawet w minimalistycznej architekturze . Wnętrz 1\10- nic ciekawego ale nie lubię wystawiać oceny 0 Ogół 1.33 aaaa i prawie zapomniałem zbuduj następnym razem mniejszą bryłę domu .
#20 |
Guest
|
![]()
X__X'
Nie mam w zwyczaju de motywować ludzi, więc napiszę w skrócie: bez gustu...wszystko. W dodatku jakość zdjęć... I nie będę tu bluzgał jak po dzikiej świni, choć jest czego się czepiać, no ale jak mówi przedmówczyni - licz się z krytyką, skoro coś już wystawiasz do oceny. I odbieraj te komentarze jako wskazówki, porady na przyszłość, a nie złośliwość. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 04.09.2008 - 20:41 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|