![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA
Ciekawsza od tamtej tylko zmniejsz kąt nachylenia dachu by nie był taki wysoki . OGRÓD Może być ale niczym nie zachwyca. WNĘTRZE Style nadal są pomieszane jak w poprzednim twoim projekcie . Salon ciemny i taki trochę ponury co do reszty pomieszczeń mogą być ale niczym nie zachwycają . OCENA BRYŁA 8\10 OGRÓD5\10 WNĘTRZE 5\10 OGÓŁ 6\10 Pozdrawiam . a ty pani/e złe konto biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi można stwierdzić że masz nie więcej niż 10 lat i wyzywając kogoś od dziadów tylko świadczysz o swojej niskiej kulturze
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Domek ładny ale ja nie lubię takich dużych domów .../ ocenka 9,7/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się 5/10
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ołkej, czas na mój koment.
Sypialnia rodziców. Ekhem... Taka babciowa. Mojej omie by się spodobało... I w ogóle więcej szafek się nie dało? Przydałaby się choć nutka nowoczesności. No i ta obskurna tapeta... Pokój córki: Jezu róż <mdleje> Proszę, tylko nie róż! Salon. Większego się nie dało? No ja rozumiem wielkie salony są ładne, ale jeśli ma się pomysł na zagospodarowanie takiej przestrzeni. Początkującym polecam małe domki. Kuchnia: Prezent na blacie? OMG. Ogólnie do kuchni nie mam zastrzerzeń. Łazienka sprawiała by lepszy efekt jakbyś podniosła ściany. Tak to nie wyszła ci za bardzo. I ta mozaika na podłodze i ścianie... Ogólnie mi się nie podobało, gdyż wolę mieszkania bardziej nowoczesne. Ocena wg mnie: 4/10 Ale, że oceniałam dlatego, że to nie mój styl- dam ci jeszcze jedną, bardziej subiektywną. Ocena subiektywna (bez zwracania uwagi na to co mi się podoba): 6/10 Zasługuje na tą ocenę, gdyż nie zachwyca, jest po prostu normalny.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|