![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek!
Malutki, przytulny, dość słoneczny, ale: (i tu się przyczepię) W przedpokoju dałaś ten sam dywan i parkiet, co do sypialni, a kuchnia wydaje mi się lekko za duża. Ogródek jest mały i skromny. Trochę go za mało, ale to mi nie przeszkadza, ponieważ uważam, że taki właśnie miał być ; ) Co do różu, to nie jestem jego zwolenniczką, ale sypialnia na pewno miała być troszkę inna. PS. Od zewnątrz dom wygląda na smutny, ale wcale taki nie jest; ) Ocenki nie dam, ale mogę poczekać na kolejne domki ; D |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajniasty domek. Ale w sypialni według mnie nie pasują te dwie pomarańczowe sofy.
Ten dom ma u mnie wielkiego plusa, ponieważ bryła jest przepiękna. Ocenka 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Cudny!
![]() Od razu człowiekowi polepsza się humor, gdy widzi takie ładne moderny ![]() Z minusów to tyle, że łazienka jest trochę zbyt zagracona, i to wszystko. Bez zastanowienia: 10/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Jest! Jakiś nowoczesny domek, którego bryła jest bardziej oryginalna. Bryła mi się zdecydowanie podoba. We wnętrzu wszystko ślicznie dopasowane, kolory do siebie pasują. Czego tu się czepiać
![]()
#17 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła wyszła ci znakomicie mała , zgrabna , świetna kolorystyka
OGRÓD - Jak dla mnie to trochę ubogi ale może być . WNĘTRZE -Wnętrze jest bardzo ładne ciepłe kolory dobrze podobierane kolorystyka i meble . Wszystko do siebie pasuje . OCENA BRYŁA - 9\10 OGRÓD -6\10 WNĘTRZE 10\10 OGÓŁ 8.3\10 Pozdrawiam i czekam na kolejne projekty .
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna taka mała lubie małe domki
Wnętrze jest bardzo łdane naj bardziej podoba mi sie sypialnia i łazienka.../ Dużo masz chyba sciąganych obiektów^^ 10/10 |
![]() |
#19 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|