![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Chodzi o to, że po zainstalowaniu gry powinno być minimum 5GB wolnego na dysku. Czy tak trudno to pojąć? A rozdzielczość najlepiej by była taka jaką ma monitor.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No tak ale po co jezeli moje dokumenty z ea games i folderem downloads są także na dysku E a zapewne jest wymagane tyle miejsca żeby mozna bylo wgra dodatki. A rozdzielczośc mam taką jak monitor
Próbowałam zainstalowac od nowa i nic. z płytą wszystko ok bo na laptopie narmalnie chodzą i u koleżanki instalowałam, a nawet jeżeli chciałąm spróbowa samą podstawe to tak samo się dzieje ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 25.01.2009 - 09:14 Powód: Jest opcja edytuj :) |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Jaki masz system operacyjny??
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
widows XPA i jeszcze chciałam powiziedziec że ostatnio zmieniałam kartęgraficzną ale na lepszą więc nie wiem już czemu może nie działac
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc na pewno wina leży po stronie sterowników. Instalowałaś nowe sterowniki do karty?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Coś tam wujek instalował ale nieiwem co, karte mam ATI Radeon HD 2600 Series, a jak coś to gdzie mogę znaleźc te sterowniki ? Ale przeciez gra się włącza tylko po godzinie więc to mogą być sterownki ? Chciałam jeszcze powiedzieć że inne gry np. Wiedźmin chodziły normalnie na tejk karcie i nic nie było.
Edit: Znalazłam stery zaraz sciągne i zainstaluje, napisze czy jest ok lbo ja zle to instaluje albo to jest poprrostu nie ten problem, bo nie działa :/ Ostatnio edytowane przez Björk : 26.01.2009 - 18:06 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sterowniki do grafiki nie mają nic wspólnego z samym uruchamianiem się gry (jeśli karta graficzna jest za słaba, albo sterowników brak, to gra w ogóle się nie uruchomi, albo wyłączy się po krótkiej chwili wywalając komunikat o błędzie), w tym przypadku podejrzewałbym raczej problemy z dyskiem twardym, albo z plikami gry. Czy inne progamy działają Ci poprawnie, nie zauważyłaś "spowolnienia" sprzętu? Spróbuj może na początek zdefragmentować dysk, jeśli długo już korzystasz z komputera to na pewno taka operacja się mu przyda.
Ostatnio edytowane przez haughton : 26.01.2009 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Może przeskanuj dysk? Czasem pomaga. Ew. reinstalka
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Komp nie był już długo długo reinstalowany ale narazie tata nie ma czasu :/ Jestem pewna że to coś z kompem, choć inne programy działają poprawnie ;]
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|