![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ej - blok, jak blok, ale mi się podoba. I naprawdę bardzo ciekawy pomysł z parkingiem na górze
![]() ![]() Inni już powymieniali drobne uchybienia (takie, jak brak oświetlenia przy robieniu zdjęć), więc wymienię tylko, że kolorystyka mi przypadła do gustu ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękny !! Prawie taki w którym mieszkam ja!
![]() Owszem szary jest, ale przecież duuuużo bloków w 'realu' jest takie. Nieprawdaż? 9/10 bo coś mi tam nie pasuje...
#14 |
|
![]()
Całkiem całkiem ten bloczek
![]() Jedynie nie podoba mi się bryła za duża trochę, ale i tak robi niezłe wrażenie. Co do pomieszczeń to : kolorystyka jest świetna, dobrane do niej meble też, ogólnie wszystko fajnie się komponuje ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Mi sie bardzo podoba tylko zmień kolory na jaśniejsze to będzie pięknie
9/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Zgodze sie ze wszystkimi ze kolory wewnątrz mieszkania sa za ciemne...w kuchni mogło by być troche jakis dekoracji zeby bylo bardziej żywo.Mieszkanie jest bardzo ladnie urzadzonei pomyslane
![]() ![]() ![]() Ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ogólnie mi się cały blok podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
bryła: całkiem ładna ale cegła ma za ciemny kolor i przydałoby się jeszcze kilka kraczków.
wnętrze: ciemno i pusto. jak ktoś już wspomniał: w ogóle nie widać żeby ktoś tu mieszkał. urządzone nawet ładnie ale radzę na przyszłość użyć trochę żywszych kolorów. 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie, to te szare kolory właśnie dodają uroku. Dzięki temu, blok jest taki...polski ^^. A że sama mieszkam w podobnej okolicy, to tym bardziej mi się podoba. Wnętrza też ładne, nic szczególnego, ale jak dla mnie w porządku. Może tylko troszkę zbyt dużo czerni i innych ciemnych kolorów.
8/10 |
![]() |
#20 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Bardzo mi się spodobała . Typowe polskie osiedle wybudowane za czasów PRL . Szare cegła bardzo tu pasuje . Ogólnie sam kształt bryły jest bardzo ciekawy i nawet realistyczny . Tylko ten parking . Już mniejsza o to że nie mają jak te pojazdy wyjechać ale sądzę że zwykły na ziemny bardziej by tam pasował . Ogród Tak właściwie to go nie ma . Są niby 4 drzewa ale na niektórych zdjęcie są a na niektórych jest tam puste miejsce . Popraw To Wnętrze Salon jest strasznie ciemny czarna podłoga i czarna ściana ?? zupełnie nie pasuje co innego czarna podłoga i np. biała ściana . Od razy pomieszczenie stało by się jaśniejsze i milsze dla oka . Kuchnia może być całkiem ładna .Sypialnia pierwsza też ładna. Ale w pokoju dla nastolatka [chyba] następnym razem podpisz zdjęcia To może meble do siebie pasują ale kolorystyka podłogi i ściany już nie . Ja bym tam widział jasnego kolory panele jak te żaluzje i np, biała ściana od razy lepiej , przynajmniej według mnie. Sypialnia druga to samo co salon za ciemny. a łazienka to samo co sypialnia druga . Ocena + Bryła + Meble są do siebie dobrze dobrane - Brak ogrodu - Zły dobór kolorów wewnątrz domu Bryła 8/10 Ogród2/10 Wnętrze 6/10 Ogół 5.3/10 Brakiem ogrodu zepsułeś sobie ocenę końcową . Podsumowując W twoim projekcie bardzo spodobała mi się bryła Popracuj nad łączeniem kolorów i czekam z niecierpliwością na twój kolejny projekt. Pozdrawiam Kowalino
|
|