![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo podoba mi się ta czern z czerwonymi akcentami zaraz po wejściu. Ale dalej, to nic specjalnego. Jedyne co fajne, to nieźle podobierane kolory i meble, a dodatki z neta są też niezłe
![]() Bryła- może byłaby fajna, ale z takim pokryciem ścian wygląda jak z kartonu ![]() I dlaczego ten garaż nie jest normalny tylko takie cóś? Tak naprawdę ŚREDNIO, ale niech będzie: 6/10 Pozdrawiam Dżon!
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Prosto i elegancko.
Ale za domem przydałoby się jakieś drzewko, albo rabatki kwiatowe ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek i wcale Ci nie nawtykam
![]() Pozdrawiam |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
No faktycznie..... xD 9/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za te wszystkie opnie dają mi sporo do myślenia
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ej naprawdę jest śliczny taki uroczy.
Podobają mi się pomieszczenia a najbardziej kuchnia ![]() tylko ten tył domu jest taki ciut pusty,trochę drzewek by się przydało. Ale ogółem podoba mi się 9/10.
#17 |
|
![]()
Widać , że projekt taki jeszcze początkujący , ale za wystrój wnętrz dam Ci : 7/10 .
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Fajny domek. Z zewnątrz taki spokojny, a w środku wielkie zaskoczenie. Podobają mi się czarno-czerwono-białe kąpozycje.
10/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Domek całkiem fajny , szkoda że zaskromny ogród i taki nie dopracowany.
We wnętrzach nie podoba mi się tapeta w salonie i dywan.Pozatym jest bardzo ładnie. ocena 8/10 xd |
![]() |
#20 |
|
![]()
Bryła: ---
Przedpokój: Zmiksowałaś style! Widzę kolonialne lustro, a obok nowoczesny stolik. Do tego drzwi powinny być w innym kolorze. Kąt telewizyjny: nie wiem dlaczego, ale nie pasuje mi tutaj hamak. Podoba mi się ten kwiatek. Kąt elektroniczny: jedno zdjęcie, ale bardzo ładne Kuchnia: niewiele widać, ale z tego co zobaczyłam, ładnie Malutka łazienka: okropny ten papier! Sypialnia: mało można powiedzieć na podstawie tego zdjęcia Ogród: okropnie pusty! 7,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|