|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No ładnie, czuć nadmorski klimat
![]() Ale moim zdaniem wszystko naokoło jest zbyt zarośnięte Wyciąłbym to wszystko i położył szmaragdowozielony trawniczek
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
OGRÓD: Bardzo ładny ciekawie zrobiony ładne drzewa
SALON: Też bardzo ładny świetne meble a możesz mi powiedzieć skąd masz laptopa ja nie mogę znalezć SYPIALNIA: Jest ładna ale za mała SYPIALNIA NASTOLATKI: Fajne łóżko a ten żółwik jest świetny ![]() KUCHNIA: Bardzo mi się podoba ładne meble kolory jadalnia tez bardzo fajna ładnego koloru jest stół i krzesła ŁAZIENKA: Bardzo ładna i masz dużego plusa za zielone ściany ![]() POKÓJ DZIECKA: Jest superowy najbardziej mi się podoba ze wszystkich
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Bardzo podoba mi się pastelowa kolorystyka wnętrz oraz delikatne mebelki .
![]() W projekcie wykorzystałaś mnóstwo ślicznych dekoracji , które ożywiły całość i zbliżyły do realizmu . Osobiście bardzo lubię ten styl i w ocenie zawsze bedę na : TAK ! ![]() Sposród Twoich projektów , ten uważam za najlepszy i bardzo zaskakuje mnie olbrzymia różnica w jakości wykonania jaka istnieje pomiędzy Twoimi starszymi projektami , a bieżącymi .
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Świetny domek
Naprawdę jest bardzo łanie dopracowany i sprawia wrażenie takiego naprawdę zamieszkanego ![]() P.S. Ale ta twoja służąca to się chyba trochę obija bo mam poczucie bałaganu xD |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie ma co się rospisywać .
Domek jest prześliczny pod każdym wzgledem , i faktycznie widać że ktoś w nim mieszka i nieżle bałagani ![]() Wokół domu jest uroczo podoba mi się elewacja , mnogośc roślin sprawia wrażenie że jesteśmy w tropikach na wakacjach! Projekt BOMBA!!!! ![]() Ocena nie może być inna 10/10 - plus za ogrom włożonej pracy! |
|
|
#7 |
|
Reputacja: 15
|
Aż jestem na siebie zły, że wcześniej tego nie widziałem
![]() CUDO! Piękny,zaciszny domek wiejski jakiegoś asertywnego intelektualisty/stki mającego duże poczucie stylu ![]() Miód i orzeszki! Tak patrzę na te zdjęcia, i czym bardziej w nie patrzę, to tym bardziej dochądze do wniosku, że to jest najlepszy dom jaki kiedykolwiek widziałem na forum.... Naprawdę, niestety....a może i stety, bo chociaż poziom budownictwa na naszym forum nie jest najgorszy, i wiele razy postawiłem 10/10, a to wg. mnie jest najlepszy dom, to czuję pewien niedosyt.... Nie wiem dlaczemu ![]() 10/10 Pozdrawiam!
|
|
#8 |
|
|
Ten dom jest po prostu cudny! Wszystko do siebie pasuje i jest tak kolorowo i ładnie! Piękny ogród i sypialnie dla dzieci są boskie. Jeden z najlepszych domów jakie widziałam!
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No cóż, mi się bardzo podoba. Świetnie oddałaś klimat domku nad morzem. Niemal czuc słoną bryzę na języku i szum fal w oddali....
10 ![]() Czekoladowy.pl, Bąston Męseczjuzets.
|
|
#10 | |||||
|
|
Dziękuję wszystkim za komentarze i ocenki, muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona, że aż tak się wszystkim podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie widzisz tych wszechobecnych muszelek i turkusów ? ![]() Cytat:
Ale możesz mi wierzyć, że umiejscowienie tych wszystkich roślin też wymagało nie lada przemyśleń.Cytat:
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|