![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję bardzo za dotychczasowe komentarze i ocenki !
![]() Widzę , że największe kontrowersje budzą piece kaflowe .... ![]() Zastosowałam je w tym projekcie celowo , aby wszystkim przypomnieć , że niegdyś oprócz tradycyjnych kominków do ogrzewania mieszkań , służyły także - piece . Szczególnie miały one zastosowanie w tego typu kamienicach . W projekcie możecie podziwiać bardzo rzadkie okazy - piece na planie kolistym , zdobione wytwornymi kaflami najsłynniejszych manufaktur . ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Genialnie
![]() ![]() Moja ocena jest oczywista w tym przypadku 10/10 ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#13 |
|
![]()
aniołku, jakże ja Ci zazdroszczę wolnego czasu i dobrego komputera, a przede wszystkim pomysłu i smykałki do urządzania wnętrz...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Kubek - mało prawdopodobne bym przedstawiła coś w modernie , ale kto wie ....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Aniołku, jak każda Twoja praca, nie ma żadnych minusów
![]() Ale za to ma ogromną ilość plusów ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dom ma strasznie fajny klimat
![]() ![]() Tak czy siak 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Dom bardzo ładny. Ma w sobie ten styl, który od ostatniego czasu zaczyna mi się podobać. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Moje oczy!!!!
Super świetne tło, super bryła, super wnętrze, wszystko do siebie pasuje!! SuuUper ![]() ![]() 10/10 ![]()
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo pięknie. Co ja się będę czepiać jak nie ma do czego. (Pomijamy aspekt osobistego urazu do kratek wentylacyjnych).
![]() Widać aniołku, że jesteś bardzo stała w tym co robisz. Już przy pierwszym projekcie wypracowałaś sobie konkretną metodę urządzania wnętrz i konsekwentnie się jej trzymasz (a nie latasz po stylach jak kot z pęcherzem - jak ja ![]() Brawo. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Hmm, tak, tak, wszyscy piszą, że coś im się podoba lub nie xD No fakt. ^^.
Więc ja też tak napisze. ( tak to było głupie xD) Umm, bryła świetnie dopracowana, każdy szczegół wykonany prawidłowo z tego co widzę, musiałeś się nieźle napracować. Co mi się nie podoba? Kuchnia, strasznie mi się nie podoba, te ,meble tak mnie jakoś odpychają, a kuchenka jakoś mi nie pasuje także do mebli. Raz ciemny kolor raz jasny, co tu moim zdaniem nie za fajnie się połączyło. Stół nie jest pod kolor krzeseł.. chciałeś to sprytnie ukryć, hę?! =.=' xD No i na tym koniec, nie mam się więcej do czego przyczepić ocena 8/10. Pozdrawiam Deutschland dawniej Molly. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|