![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Świetne wnętrze, ale zauważyłam, że kuchnia kolejny raz jest odgrodzona przeszkloną ścianą. Bryła nie przypadła mi do gustu, nie jestem zwolenniczką nowoczesności, chyba, że jest to naprawdę godna podziwu budowla. Niestety nie dopatrzyłam się czegoś co by mnie zafascynowało w Twojej architekturze. Dekorowanie wychodzi Ci świetnie, ale budowanie...
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom jest wspaniały. Naprawdę bardo podoba mi się jego nowoczesny styl. Bryła jest całkiem fajna i pomysłowa, ogród tym bardziej- zachwyca wiosennym pięknem i urokiem.
No ale wnętrze to totalna niespodzianka. Pełno dodatków, ale nie są one napchane. Następnie dobrze dobrane meble z kolorami ścian i stylem no a na dodatek pięknie prezentujące się podłogi, które wpadły mi w oko. Naprawdę to prawdziwe dzieło architektoniczne, bardzo mi się podoba i bez zastanowienia z czystym sumieniem mogę dać... 10/10
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet sie mi podoba. Ogród może być.
Salon - fajny, podoba mi sie, choć troche przeszkadza mi ta wzorzysta tapeta. Kuchnia - też jest ładna, jedyne co mi się nie podoba to te gary nad kuchenką ![]() Sypialnia - również mi się podoba, jedynie dywan bym wyrzuciła. Łazienka - taka sobie, nie bardzo mi się podoba. Ogólnie dom jest bardzo ładny. |
![]() |
#15 |
|
![]()
No i to jest domek warty obejrzenia!!
![]() ![]() Ocena 10/10 Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
MatKo ! po prostu cudo ! 10/10 !
|
![]() |
#17 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
ślicznie!!!
10/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
W Twoim projekcie najbardziej zwróciła moją uwagę bryła domu . Na pierwszym zdjęciu prezentuje się niezwykle okazale i efektowanie .
![]() Wnętrza są dość poprawne . Rażących błędów aranżacyjnych nie ma . Użyłaś dużo ładnych dodatków dekoracyjnych , które ożywiły całość i dzięki czemu projekt nabrał ralistycznego wrażenia. Najmniej podoba mi się ogród ponieważ nie tworzy spójnej całości i wygląda sztucznie . Pomimo tych zazstrżenień, ogólnie projekt dobry i ładny . ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Jestem pełna podziwu. Dom jest rewelacyjny
![]() ![]() Oczwiście 10/10 ![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Strasznie podoba mi się bryła, jest idealna. Wnętrza też niczego sobie. Jedyne co mi się nie podoba to otoczenie. Ocena: 9/10
kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|