![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Najgorszy z Twoich projektów, Okruszku.
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła domu prezentuje się dosyć poprawnie , otoczenie również wypada średnio , wnętrza trochę lepiej . Podobają mi się meble i dekoracje , które użyłaś . Aranżacja pomieszczeń wyszła Ci ładnie . Całość jest bardzo estetycznie wykonana .
![]() Ocena : 9/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Nie podoba mi się również prezentacja drugiej fotki, te kratki na basenie są po prostu okropne.
Hol nie jest zbyt ciekawy. Kącik muzyczny może być. Pracownia jest fajna, podoba mi się. Łazienka - kwiat, poduchy, obrazy - brzydkie. Kuchnia - gdyby nie to pokrycie ściany, byłaby bardzo ładna. W sypialni nie podobają mi się ściany i te takie... <po pięciu minutach przyglądania się> rolety? czy co to tam jest. Łazienka dla gości jest taka sobie, bardzo podobają mi sie ściany, te kafle są ładne. Ogólnie: z zewnątrz dom jest brzydki, nie ciekawy, ale w środku jest ładnie i przyjemnie. |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jakaś taka rozlazła. Wnętrza mi się podobają. Aaa i nie podoba mi się "powiew egzotyki. Ocena: 8/10.
kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
dziękuję za wszelkie sugestie oraz krytykę - i przyznam się...ten dom powstał w dwie godziny z nudów
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Wnętrze piękne... Za to bryła nie przypadła mi do gustu... Fajne ciepłe kolory, fajnie połączone
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładny
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|