![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twój projekt cechuje niezwykła harmonia i równowaga !
![]() Całość jest przepiękną , naturalistyczną aranżacją ! Drobiazgowe rozplanowanie poszczególnych elementów kompozycyjnych utwierdza w przekonaniu , że wszystko powstało z dokładnym architektonicznym szkicem. Bardzo autentycznie wydzieliłeś strefy zadrzewień ! Znakomicie potrafisz komponować roślinność pod względem formy oraz ilości ! Umiejętność ta pozwoliła Ci na uzyskanie tak pięknego efektu jak ten , malowniczy i idylliczny obraz . Otoczenie jest tak zachwycające , iż ogladając można całkowicie oderwać się od rzeczywistości . Bryła również mi się podoba . Wygląda bardzo realistycznie . Wnętrza są urządzone oszczędnie , ale w moim odczuciu taka skoromność w umeblowaniu i dekoracjach , bardzo tutaj pasuje . Ponadto widać , że każdy przedmiot został pieczołowicie dobrany dzięki czemu powstał bardzo fajny , jednolity klimat . Projekt jest jednym z najpiękniejszych na Forum ! ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Jak ktoś już kiedyś napisał na forum: "cud, miód i orzeszki" xd
Ten projekt w mojej opinii jest idealny ![]() ocena 10/10 Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mam drobne zastrzeżenie...
Nie za dużo tych kwiatów w okolicy koła młyńskiego? Chyba, że młyn służy tylko i wyłącznie w celach mieszkalnych... I to tyle ![]() Świetna robota, profesjonalna robota! ![]() 10/10 Btw, ściągnęłam sobie ten wygaszacz i widzę, że w samym młynie jest trochę różnic ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Ludzie!!
O kurczaki... O mada F**a... To jest przeboskie.
#16 |
|
![]()
Przepiękny młyn !
Genialny. Te lasy dookoła i w ogóle ... no cudo. Wnętrza też z klimatem, wielki + za pomysł ;] 10/10.
#17 |
Guest
|
![]()
Klimatu średniowiecza Twój projekt nie ma... raczej starej wiejskiej chatki...
ale poza tym jest naprawdę uroczy ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Z wielkim zaciekawieniem oglądam Twoje prace. Musze Ci przyznać, że jesteś bardzo szczegółowy w tym co robisz, heh ta beczka na deszczówke urzekła mnie!
Bryła pod każdym względem jest perfekcyjna. Otoczenie świetnie komponuje się z całością. Jedynie niepodoba mi się kolor wyposażenia. Meble zlewają się z okładzinami. Proponowałabym o jeden ton jaśniejsze ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Kowalino, no nareszcie, nie mogłam się doczekać Twojego nowego projektu. Najpiękniejszy ogród, chyba ze wszystkim prac, które dotąd oglądałam na tym forum;] Sama miałabym ochotę wyjechać na wakacje do takiego młyna;] A wnętrze, odważnie postawiłeś na taki "średniowieczny minimalizm" i mimo, że nie jest przyjemny dla oka(wszędzie drewno) to jednak robi wrażenie.
Ale nie popadaj w samouwielbienie- wciąż czekam na Twoją wersję Fallingwater=p ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ogród - piękny, cudowny, boski, rewelacyjny, śliczny, wspaniały... bardzo mi się podoba.
Reszta nie jest zbyt ciekawa. Bryła taka sobie, w środku też, ale domek ma jakiś swój klimat przez co nawet dobrze się prezentuje. Ogólnie: zakochałam się w ogrodzie ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|