![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Kolor bryły jest brzydki, poprzedni nie był za ładny, ale dużo lepszy niż ten co masz teraz.
Ogródeczek jest skromny, jedyne co mi się nie podoba to biały piach przy huśtawce - jest go troche za dużo. Pokój dzienny jest ładnie urządzony. W kuchni nie podobają mi się ściany. W łazience obraz mi sie nie podoba. W sypialni są brzydkie ściany, tak samo w gabinecie. Ale ogólnie wnętrze domu ładnie przerobiłaś ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła, jest okropna Oo. Znaczy się te kolory na zewnątrz Oo.
Nie podoba mi się także to, że w sypialni jest zielony, a w gabinecie wszystko jest ciemne. 8 ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Do tych brył nie mam talentu. Nawet, gdy gram w simsy, to tylko wnętrza robię.
|
![]() |
#14 |
|
![]()
Najbardziej niekorzystnie wygląda bryła , którą pokryłaś ciemną cegłą . Osobiście podobają mi się ceglane , lub kamienne elewacje , ale w tym przypadku wybór nie jest trafny .
Ogród sprawia wrażenie przypadkowo rozmieszczonej roślinności co pozbawiło go spójności kompozycyjnej . Wnętrza są najbardziej harmonijne , ale w moim odczuciu mało ciekawe . Jest dużo błędów aranżacyjnych . Np. nowoczesne biurko w gabinecie na tle tradycyjnej tapety , która o wiele lepiej nadawałaby się do klasycznego umeblowania . Najładniej wyszła Ci kuchnia i łazienka , choć czarne kafelki w kuchni nie podobają mi się . Ocena : 7/10 . ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dobrze, moja kolej ^^.
Bryła: Szkoda, że zmieniłaś kolor, do tego wyszło gorzej niż było. Pokój dzienny : czy mi się wydaję czy nad telewizorem są świeczki? Nie, tak być nie powinno ![]() Korytarz: świeczki nie podpalą kwiatka? Kuchnia: bardzo mi się podoba. Łazienka : Wszystko ok, ale denerwują mnie te obrazy ^^" Sypialnia: Widać, że nie eksperymentowałaś z kolorami, kolor pościeli i półki , nie w żadnym calu nie pasują do reszty. Pozostałe mogą być. Gabinet : ok, w tym pomieszczeniu zimne kolory pasują, ale ten fotel? Mogłaś go biały lub czarny dać! Ogród- fajny tylko szkoda, że tak mało roślin w nim. Ogólne wrażenie : Dom nie najlepszy, ale też nie jest zły, poeksperymentuj ze zmiana kolorów a możesz zajść daleko. Ocena: 9/10 Pozdrawiam ![]()
#16 |
|
![]()
Domek wypadł dosyć dobrze.Nie mam żadnych zastrzeżeń prócz za jaskrawych tapet w sypialni.
9/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() |
![]() |
#18 |