|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domku? | |||
świetny! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 70.45% |
całkiem całkiem |
10 | 22.73% |
taki sobie |
1 | 2.27% |
niezbyt... |
1 | 2.27% |
beznadziejny! |
1 | 2.27% |
Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
BRYŁA: podoba mi się bardzo ten kolor jest cudowny
OGRÓD: jest fajny wszystko zrobione tak dokładnie SALON: moim zdaniem na mały jest trochę SYPIALNIA:nie podoba mi się kolor i meble coś żywszego było by lepsze SYPIALNIA DZIECKA: też taka sobie podoba mi się jedynie tapeta KUCHNIA: bardzo ładna podobają mi się najbardziej półki nie wiem jak to inaczej nazwać ładny kolor mają są cudne ![]() ŁAZIENKA: najbardziej podoba mi się kolor łazienki ale umeblowanie jej też jest super ![]() Dałam ci świetnie ponieważ zauroczyła mnie bryła i kolor jej ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Śliczne 10/10
Żartowałam ![]() ![]() Podoba mi się taki uporządkowany ogródek. Ale mam też jedno ale... wnętrza mi nie pasują do bryły i oczywiście odwrotnie. Każde z osobna mi się bardzo podobają, ale w takiej bryle urządziłabym jakiś starodawny, podmiejski domek, a te wnętza wykorzystałym w jakimś supernowoczesnym apartamencie w bloku. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Architektura budynku jest zawsze zapowiedzią tego, co zobaczymy w środku, dlatego patrząc na dom z zewnątrz, spodziewałam się we wszystkich pomieszczeniach tradycyjnego umeblowania. Modernistycznie urządzony salon, moim zdaniem nie pasuje do charakteru tego domu. Bardzo ładnie wygląda tradycyjnie umeblowana kuchnia i w podobnym stylu powinna być reszta pomieszczeń. Robiąc ostatni projekt również chciałam użyć tych samych kuchennych mebli, ale niestety u mnie nie działały.
![]() Wrócę jeszcze do bryły... Zielony kolor i drewno, wyjątkowo ładnie współgra z architekturą tego domu. Wszystko wygląda tu bardzo estetycznie i tak jak celnie zauważyła avenly - dom sprawia wrażenie bardzo przyjaznego. Reasumując - bardzo udany projekt. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi ta zieleń niemożliwie się podoba. Zaznaczyłem świetny, bo taki jest. Bardzo lubię takie klimaty. Ariel najlepszy. Sypialnia i Kuchnia najbardziej mi się podobają
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Z zewnątrz jest super. Podoba mi się. Bryła jest bardzo fajna. Ogródek dobrze zagospodarowany. No i jest tak swojsko
![]() Łazienka jest genialna - bardzo mi się podoba. Kuchnia i sypialnia trochę za bardzo w bieli. Faktycznie salon jest bardzo nowoczesny, jak na styl, który zastosowałaś w innych pomieszczeniach. No i ten tv - burmistrz urządza sobie kino domowe ![]() Całkiem, całkiem. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Ładna bryła i śliczna kuchnia
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
to teraz ja.
bryla bardzo fajna. ale wnetrze? takie puste, zimne. korytarz na parterze... mozna tam na sciane jakis obraz rzucic albo sciany pomalowac na inny kolor. a sypialnia tez zimna.. duze okno z widokiem na cmentarz jak wspomnialas. podoba mi sie chyba jedynie ( ![]() ogolnie domek moze ladny, ale ja mam swoj gust a Twoj domek niestety mi nie lezy. ale napewno sie napracowalas, daje 5. sorki, ale nie moj styl ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|