Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.10.2011, 14:46   #11
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Nobody knows...

Najbardziej zwrócił moją uwagę tzw. pokój pod chmurką urządzony na tarasie. Podoba mi ten pomysł jak również całe zaaranżowanie.
W następnej kolejności przypadły mi do gustu wnętrza, zwłaszcza część z biblioteką, ale pozostałe aranżacje również bardzo mi się podobają. Ładne zestawienia mebli i kolory.
Pamiętam Twoje projekty z "dwójki", w TS3 widać, że projektowanie simowych domów idzie Ci dużo lepiej.
cerastes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.10.2011, 16:54   #12
Arisane

Bardzo lubię taki zarośnięty klimat, trafiłeś w mój styl. Ja bym nigdy w życiu nie zrobiął takiego cuda !
Arisane jest offline  
stare 13.10.2011, 15:23   #13
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

W końcu zebrałem się w sobie, żeby odpisać na komentarze do domu.
Przede wszystkim chciałbym podziękować Wam za komentarze .

pinpon - bardzo dziękuję za tak miły komentarz, zwłaszcza, że szczerze mówiąc odrobinę obawiałem się wstawiać dom po tak długiej przerwie.
Gio - dziękuję . Druga umywalka nie ma nic wspólnego z koszami pod pierwsza >D. Dom jest przeznaczony do prezentacji a nie do gry, więc i tak nikogo tak nie wprowadzę. Ilość miejsc siedzących na zewnątrz ma związek w tym co mówiłem na początku - to miała być taka mini-willa jakiejś gwiazdy więc miejsca potrzebne są na duże grille .
muffindance - dziękuję .
epletre - dziękuję. Dom z założenia miał być raczej spokojny więc stwierdziłem, że 'uspokoję go' jeszcze bardziej stosując w większości jeden kolor ścian . A nad salonem? Powiedzmy, że to wielkie okno w suficie .
Einarr - bardzo dziękuję. Rozumiem, że mamy całkiem inne style jeśli chodzi o ogrody (wystarczy porównać nasze prace), więc wybaczam .
Kestrel - dziękuję. Osobiście nie widzę nic złego w sidingu, a stwierdzenie, że ogród 'jest makabryczny' jest trochę na wyrost. Ale każdy ma swój gust. Powiem tylko, że (zwłaszcza w części znajdującej się za domem) starałem się ograniczyć kolory. No i jeszcze uważam, że dom jest w ogrodzie a nie ogród wokół domu .
Silver - dziękuję, bardzo mi miło .
Kysiula - dziękuję .
Horsez - również dziękuję .
aniołek - niezmiernie miło mi usłyszeć tak miły komentarz z Twojej strony.
SunnySimmy - dziękuję, chociaż z tym, że nie byłabyś w stanie zbudować takiego domu się nie zgadzam. Poprzez ciężką pracę można zrobić wszystko .

Może ktoś jeszcze? ;>
Vanitas jest offline  
stare 14.10.2011, 10:35   #14
Arisane

Cytat:
Napisał Gingers Zobacz post
SunnySimmy - dziękuję, chociaż z tym, że nie byłabyś w stanie zbudować takiego domu się nie zgadzam. Poprzez ciężką pracę można zrobić wszystko .
Ja raczej i tak bym nie zbudowała, ponieważ budowanie domów w Simsach to nie jest moja mocna strona .
Arisane jest offline  
stare 04.11.2011, 19:09   #15
Searle

Strasznie długo ładują mi się te zdjęcia i jest to chyba już moje trzecie podejście do ich oglądnięcia, ale warto było Twój domek jest super!

Co prawda trochę za bardzo zarośnięty, jak na mój gust, ale ok

Sypialnia jest przecudowna. Podobnie jak łazienka.

Przeszkadza mi jedynie tv w salonie, gdyż przysłania on okno.

Nie wiem tylko, czy pomysł z szafkami z alkoholami w altance jest dobry. Uważaj na okolicznych koneserów wina... eghm... nektaru

Cytat:
Napisał epletre Zobacz post
I jeszcze jedno, pomysl z pergola bardzo dobry, jednak czy sprawdzi sie w living roomie? A jak zacznie padac? Wiem, ze nie... ale jakby?
Dołączam się

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania