![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]() No w końcu widać zdjęcia ;p Zaglądałam tu już na początku, ale zniechęcił mnie ich brak; za dużo ręcznego otwierania.
Pierwsze wrażenie - strasznie ciemny ten dom z zewnątrz. Ale im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba. Fajny pomysł z białymi oknami i brzegiem dachu, takie przełamanie tego ciemnego brązu jasnymi elementami fajnie wyszło. A na pewno oryginalnie. Szkoda, że ogródek praktycznie nie istnieje, ja wiem, że to facet i mu się nie chce grzebać w ziemi przy kwiatkach, no ale od czego jest ogrodnik ![]() Przedpokój: bardzo mi się podoba. Jasny, przyjemny. Lubię to połączenie tapety z cegłą, chociaż coraz częściej to widzę w domach i pewnie niedługo mi się znudzi. Obrazy... ![]() Jadalnia: świetna szklana ścianka, nadaje pomieszczeniu charakteru, niestety nie wiejskiego, a takie chyba miałeś założenie. Jest wręcz przeciwnie - wygląda to nowocześnie, szczególnie w połączeniu z tą cegłą. Wiem, co miał na myśli Kenny pisząc o stole - te "półki" pod blatem uniemożliwiają wsunięcie nóg pod spód, rzeczywiście to strasznie niewygodne. Kuchnia: no szafki to na pewno nie są wiejskie ![]() ![]() Łazienka: hmm... wywaliłabym te dywaniki, które są każdy z innej parafii i nie pasują. Natomiast motyw z ciemnoniebieską umywalką - bomba! Wygląda to pięknie, tak oryginalnie! Zmienić dywaniki na jakiś ecru/brąz i jest przepiękna łazienka! Papieru również się nie czepiam, sama tego stojaczka używam w grze :> Sypialnia: chyba najsłabsze pomieszczenie w całym domu. O ile pierwsze zdjęcie jeszcze prezentuje się w porządku, tak następne już nie ;/ I moim zdaniem wystarczyłoby tylko zlikwidować to graffiti na ścianie i już byłoby lepiej. Z nim to jakoś tak dziwnie syfiasto wygląda. W całym domu podoba mi się ta drewniana podłoga, świetna jest. Wiejski klimat zahaczył ledwie o komodę w przedpokoju i uciekł się kochać do lasu, mimo wszystko bardzo mi się ten dom podoba. Mały, zgrabny, swojski. Całość oceniam na 9,5/10, tym bardziej, że to Twój debiut na forum. Uważam, że bardzo udany, mimo tych małych niedociągnięć, które są przede wszystkim spowodowane różnymi gustami. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za ocenę Malin. Może faktycznie mogłem nadać temu wnętrzu więcej wiejskiego charakteru i dzięki waszym komentarzom dopiero teraz widzę, że sypialnia mi nie wyszła i jest całkiem z innej bajki w porównaniu do całego domu. : D W najbliższym czasie postaram się coś nowego stworzyć mając na uwadze wasze uwagi.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem niezły ten niby starter, ale byłby lepszy gdybyś ujednolicił styl.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|